Як приготувати соковите філе для вечері: додайте лише кілька інгредієнтів
Як приготувати соковите філе для вечері: додайте лише кілька інгредієнтів

Як приготувати соковите філе для вечері: додайте лише кілька інгредієнтів

Куряче філе дуже часто виходить сухим та жорстким. Щоб воно було соковитим, кулінари радять додавати під час приготування сир, шпинат, помідори.

Як приготувати соковите філе

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та соковитого філе, зі шпинатом, сиром та помідорами.

Рецепт філе

Інгредієнти:

  • філе – 2 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • моцарела – 1 шт.
  • шпинат – кілька листочків
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Філе розріжте, зробіть "кишеньку". Посоліть, поперчіть.

Філе з начинкою

2. У "кишеньку" викладіть по черзі помідор, сир, шпинат. Закриваємо "кишеньку", закріплюємо зубочистками відкритий бік.

Приготування філе

3. Обсмажте на сковороді з двох сторін по 3 хвилини філе. І ставте запікатись на 15 хвилин при 180 С.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з філе курки
  • Салат з качиним філе та полуницею для вишуканої вечері
  • Рубані котлети з курячого філе
Джерело матеріала
loader
loader