У Польщі прокоментували погрози Путіна через далекобійні удари
У Польщі прокоментували погрози Путіна через далекобійні удари

У Польщі прокоментували погрози Путіна через далекобійні удари

"Фюрер" злиться через провали, зокрема на Курщині.

Залякування кремлівського "фюрера" Володимира Путіна щодо дозволу на удари по території Росії західним далекобійним озброєнням - це спроба відмовити союзників від надання допомоги Україні.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск, пише TVN 24.

З його слів, події в Україні, зокрема на фронті, вимагають серйозного ставлення. Втім, заяви з Кремля. 

"У певному сенсі слова Путіна мають радше переконати нас у тому, що ця допомога є доцільною, необхідною і має бути продовжена. У сенсі генерування якоїсь загрози вони, скоріше, є свідченням складної ситуації росіян на фронті. ", - переконаний польський прем'єр.

Туск наголошує, що провал російських окупантів Харківському наступі, а потім і в Курській області - яскраве цьому підтвердження. Крім того, агресорка Росія отримала більше ракет від своїх союзників, а це свідчить про необхідність підтримати Україну перед обличчям повітряної загрози з окупантів.

"В інтересах Польщі, в інтересах нашої безпеки, щоб Україна була якомога краще оснащена під час цієї війни, і щоб вона була здатна якомога ефективніше охороняти українське небо, тому що в певному сенсі це також захист нашого повітряного простору", – заявив прем'єр-міністр Польщі.

  • Неочікувано: Зеленський назвав країну, яка збиває "Шахеди"
  • Вночі РФ потужно атакувала "Шахедами": Зеленський повідомив, де лунали вибухи
  • Диктатор Путін пригрозив НАТО війною: Байден відреагував
Джерело матеріала
loader
loader