Відома українська акторка розповіла, чи готова служити на фронті
Відома українська акторка розповіла, чи готова служити на фронті

Відома українська акторка розповіла, чи готова служити на фронті

Ірма Вітовська прийняла непросте, але ретельно зважене рішення.

Українська акторка Ірма Вітовська допомагала українським військовим з 2014 року. Коли в країну прийшла повномасштабна війна, вона всерйоз замислювалася над тим, щоб піти добровольцем на фронт.

Про це артистка розповіла в проєкті "Каштан.Інтерв’ю". Однак миттєвому пориву Вітовська не піддалася, і зараз зрозуміла, що прийняла правильне рішення.

Йти чи не йти на фронт для неї не було питанням переконань. Акторка зазначила, що від такого кроку її утримує винятково об'єктивна оцінка свого здоров'я: вона розуміє, що ніж бути тягарем на нулі, вона може приносити більше користі нашим захисникам у тилу. Тому від ідеї стати добровольцем відмовилася на користь організації благодійного фонду.

"Я не пішла у зв’язку з тим, що в мене є певні проблеми зі здоров’ям, і війна це прискорила. Я буду неефективна. Я з вами розмовляю і не бачу чітко. У мене є проблеми з ногами. Я не пробіжу, де треба бігати. Я розумію, що просто не потягну це, але я можу бути ефективною в тому, що можу щось дістати, допомагати. Я заснувала фонд, і ми дуже багато робимо", - зазначає Ірма Вітовська.

Хто така Ірма Вітовська?

Ірма Вітовська - українська акторка кіно, театру і озвучки. Заслужена артистка України (2016). Служить у Київському академічному Молодому театрі з 1998 року. Активістка, учасниця благодійних зборів на потреби українських захисників та соціально-громадської програми "Діти вулиці", член руху "StopБіль". Найбільш відома за ролями в серіалі "Леся+Рома" та у фільмі "Мої думки тихі".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Микита Ломакін розповів, як Тіна Кароль обізвала його на "Голосі країни" - тепер уже популярний співак зізнався, що його наставниця на проєкті лише одного разу не стримала емоції.

Також український боксер і чемпіон світу Олександр Усик уперше прокоментував своє затримання в Кракові та зазначив, що його звільнення перебувало під особистим контролем президента України.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader