Зеленський у Нью-Йорку зустрівся прем'єркою Італії
Зеленський у Нью-Йорку зустрівся прем'єркою Італії

Зеленський у Нью-Йорку зустрівся прем'єркою Італії

Президент Володимир Зеленський на полях Генасамблеї в Нью-Йорку зустрівся з прем’єр-міністркою Італії Джорджією Мелоні. Про це лідер України повідомив у Х (Twitter).

Зеленський зазначив, що узгодив найближчі плани з главою італійського уряду.

Також очільник України подякував Мелоні за всі рішучі кроки G7 під час головування Італії та відданість спільним зусиллям зі встановлення тривалого й справедливого миру.

Як повідомлялося, 24 вересня на полях Генеральної Асамблеї ООН Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу Сполучених Штатів Америки. Також участь у зустрічі брав голова Офісу президента України Андрій Єрмак, хоча про нього не було заявлено у списку делегації.

До слова, партнери України обговорюють можливість зв'язатися з російським диктатором Володимиром Путіним перед зустріччю G20, яка відбудеться у листопаді в Бразилії. Причиною цьому стало те, що наразі немає ознак, що Кремль планує відступати у війні з Україною.

Співрозмовник Bloomberg заявив, що союзники України на Заході намагаються знизити очікування щодо плану перемоги, який президент Володимир Зеленський представляє у США. Вони вважають, що він не принесе «прориву» у війні з Росією.

Джерело матеріала
loader
loader