Індичка на голові та чизкейк на підлозі: топ-5 улюблених моментів серіалу "Друзі" з їжею
Індичка на голові та чизкейк на підлозі: топ-5 улюблених моментів серіалу "Друзі" з їжею

Індичка на голові та чизкейк на підлозі: топ-5 улюблених моментів серіалу "Друзі" з їжею

Хоча їжа ніколи не була головною темою цього серіалу, вона часто з'являється через те, що "Друзі" розповідають про звичайне життя. Через це в серіалі існує чудовий баланс між звичайними моментами, пов'язаними з їжею, від прийому їжі до кумедних кулінарних помилок, які зрозумілі кожному. Тренди 24 зробили підбірку з п'яти улюблених моментів у серіалі "Друзі", які пов'язані з їжею.

Чизкейк з підлоги

Чизкейк може здатися не найдивовижнішою стравою, але фанати "Друзі" яскраво пам'ятають неймовірний момент, пов'язаний з ним.

Чендлер і Рейчел б'ються за чизкейк у коридорі багатоквартирного будинку, що призводить до того, що десерт опиняється на підлозі.

Вони вирішують використати ситуацію якнайкраще і просто з'їсти його з підлоги. Однак, попри всю кумедність ситуації, найкращим моментом є те, коли Джої приходить, дістає виделку з піджака і починає їсти з підлоги так, ніби це було абсолютно нормально.

Індичка на голові та чизкейк на підлозі: топ-5 улюблених моментів серіалу "Друзі" з їжею - Фото 1
Чендлер і Рейчел їдять чизкейк з підлоги / Скриншот із серіалу

Галон молока

Протягом усього серіалу "Друзі" Джої робить безглузді речі, а коли справа доходить до їжі та напоїв, він безсумнівно тримає першість.

Одним із прикладів є те, що він йде на війну з галоном молока. Це сталося після того, як Фібі спробувала допомогти виправити акторське резюме Джої, оскільки воно було сповнене вигадок, які він придумав, щоб виглядати краще.

Наприклад, він стверджував, що вміє їздити верхи на коні. Іншим "вмінням" Джої те, що він може випити галон молока всього за 10 секунд. Це призводить до кумедної сцени, коли Джої продовжує робити саме це, розливаючи молоко по всій кімнаті.

Індичка на голові та чизкейк на підлозі: топ-5 улюблених моментів серіалу "Друзі" з їжею - Фото 2
Джої намагається випити галон молока / Скриншот із серіалу

Цукерки Моніки

Цукерки – це те, чим може насолоджуватися кожен, і тому не дивно, що про них заговорили в "Друзях". Моніка готує цукерки власноруч і люб'язно виставляє їх на дверях своєї квартири, щоб інші люди могли їх безкоштовно взяти й спробувати.

Однак, ці цукерки виявляються настільки популярними, що вона не справляється з обсягом замовлень, які стають занадто частими для неї. Хоча це викликає стрес у Моніки, цукерки запам'ятовуються, тому що глядачам цікаво, який у них смак.

Індичка на голові та чизкейк на підлозі: топ-5 улюблених моментів серіалу "Друзі" з їжею - Фото 3
Моніка готує цукерки / Скриншот із серіалу

Закуски із сиром для Джої

Коли в "Друзях" використовують багато макіяжу та накладних елементів, стає зрозуміло, що станеться щось смішне. І хоча зазвичай такий підхід застосовують до Моніки, у цьому випадку, який пов'язаний з їжею, – це Джої. Фанати серіалу добре знають пристрасть Джої до їжі.

В одній із серій Моніка має видіння, що вони Джої одружені, що призводить до того, що вона просто годує його, а Джої називає її своєю "маленькою шеф-кухаркою".

Моніка каже Джої, що подає йому його улюблене і показує стіл, який буквально завалений закусками з сиром.


Видіння Моніки з Джої / Скриншот із серіалу

Індичка а-ля Голова

Це одна з найвідоміших сцен серіалу, де Моніка стоїть з сирою індичкою на голові, яка стала предметом мерчандайзингу шоу, щоб показати, наскільки популярним воно стало.

У цьому епізоді, присвяченому Дню Подяки, Моніка намагається створити романтичний момент з Чендлером і використовує індичку на своїй голові, щоб підбадьорити його, що є милим і трохи дивним моментом.

Однак Джої не розуміє, що відбувається, і зрештою кричить і тікає, ніби побачив привида.

Індичка на голові та чизкейк на підлозі: топ-5 улюблених моментів серіалу "Друзі" з їжею - Фото 4
Моніка з індичкою на голові / Скриншот із серіалу

Джерело матеріала
loader