У зимовий час ми часто вживаємо капусту. Однак ми звикли в основному до білокачанної та пекінської.
І чомусь забуваємо про синю, або як її ще називають червоною. Вона містить більше корисних вітамінів та оксидантів, ніж біла. Готувати з неї можна і голубці, і стейки, але ми зупинимося з вами на вітамінному салаті.
Їм поділилася фудблогерка diali_cooking на своїй сторінці у Instagram. Салат для поціновувачів користі та смаку. Готувати легко. Виходить яскравим та барвистим.
Інгредієнти:
•красная капуста 1 шт.
•консервированная кукуруза
•зелень петрушки
•чеснок 1 зуб.
•спеції за смаком
•майонез
Спосіб приготування:
1.Капусту дуже тонко нарізаємо, солимо і злегка віджимаємо.
2.Додаємо кукурудзу, нарізану петрушку, часник, майонез і добре перемішуємо.
Приємного апетиту!
Раніше ми повідомляли про секрет ідеальних крилець: аромат, хрускіт і медово-гірчичний соус , рецепт. Нехай кожна хрумка нотка приносить задоволення, а яскравий соус стане вашою улюбленою кулінарною знахідкою.
Також стало відомо, що таку смачну скумбрію ви ще ніде не їли: рецепт ароматної рибки просто. Смачно запекти рибку в духовці, щоб вона втратила свій смак. насправді дуже просто.