Апетитний десерт дуже дешево: простий рецепт на кожен день
Апетитний десерт дуже дешево: простий рецепт на кожен день

Апетитний десерт дуже дешево: простий рецепт на кожен день

Як спекти яблука на десерт

З яблук можна приготувати чимало смакоти. Ми розповідали, якспекти "лінивий" рулет з фруктовою начинкою. Тепер ділимось рецептом ще одного апетитного десерту.

Кулінарна блогерка olya_yurieva розповіла у своєму відео, як смачно запекти яблука під медом. Це буквально найпростіший десерт — вам не доведеться нічого замішувати і формувати.

Інгредієнти:

  • яблука
  • горіхи
  • мед (можна замінити цукром)
  • йогурт

Спосіб приготування:⠀

  1. Відрізаємо верхівку яблука. Обережно вирізаємо серединку разом із насінням та перетинками, так, щоб не пошкодити "дно". Найзручніше це робити невеликим ножем.
  2. У ямку в яблучці викладаємо подрібнені горіхи та мед. Викладаємо яблука на деко, застелене пергаментом. Якщо у вас не мед, а цукор, накриває "кришечкою" від яблука, щоб вміст не підгорів.
  3. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку. Запікаємо до готовності. В залежності від сорту, це може зайняти до 30 хвилин.
View this post on Instagram

A post shared by Olya Yurieva (@olya_yurieva)

Джерело матеріала
loader
loader