/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F16e82fc76e5f76fdd8f007bc9ecd1f68.jpg)
Коли зовсім немає ідей для сніданку: як приготувати ароматні крокети з бринзою
Крокети з бринзою та зеленню врятують ваш сніданок, коли зовсім немає ідей. Також вони чудово підійдуть, як закуска для посиденьок з друзями.Хрумкі зовні та м'які всередині, крокети з солоною бринзою та зеленню стануть приємною несподіванкою для прихильників картопляної класики, пише shuba.Ці кульки чудово поєднуються із соусом на основі сиру фета.Картопля - 400 гБринза - 100 гЯйця курячі - 3 шт.Часник, зубчики - 2 шт.Зелень - 20 гПанірувальні сухарі - 50 гБорошно пшеничне - 50 гОлія соняшникова - 200 млКартоплю почистьте, помийте і зваріть до готовності. Потім зробіть пюре, залиште, щоб трохи охолонуло.Бринзу натріть у миску на середню тертку, покладіть до неї картоплю, додайте яйце і перемішайте.Часник очистьте, пропустіть через прес і покладіть у масу. Свіжу зелень помийте, обсушіть, дрібно наріжте і також висипте у миску.Добре вимішайте масу і зробіть з неї кульки. Два яйця збийте, у тарілочки окремо насипте борошно і панірувальні сухарі.Кожну кульку обкачайте в борошні, потім вмочіть в збите яйце і обваляйте в сухарях.Налийте в сотейник олію, доведіть до кипіння і обсмажуйте кульки у фритюрі з усіх боків до золотистого кольору.Викладіть крокети з бринзою та зеленню на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Потім перекладіть на блюдо і подавайте.
