/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fae38ffd7428b77502a06b163bc5b27d1.jpg)
Повітряні сирники з кокосовою стружкою: сніданок, який змусить забути про інші рецепти
Сирники – одна з найулюбленіших страв на сніданок. Традиційно їх готують із кисломолочного сиру та додаванням манки чи борошна. Але є й цікавіші варіації страви.
Одним із таких варіантів є сирники з кокосовою стружкою. Окрім незвичайного смаку мають ще одну перевагу – готуються у духовці, а не обсмажуються на сковороді.
Інгредієнти:
- Сир – 500 грамів
- Кокосова стружка – 40 грамів (2 ст. ложки)
- Яйця – 2 шт.
- Цукор – 100 грамів
- Сода – 1 ч. ложка
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Борошно – 120 грамів
- Сметана – 100 грамів
Як приготувати:
Спочатку змішайте сир, ванільний цукор, соду, яйця та цукор. Ретельно перемішайте до однорідної суміші. Для цього можна використати звичайну ложку.
До суміші додайте борошно і ще раз добре вимішайте. Після цього йде кокосова стружка. Повторіть попередні дії: висипте всі об'єднані інгредієнти та перемішайте.
Завершальним етапом приготування сирної маси стане додавання сметани. Після того, як вона потрапить у суміш, тісто стане густим, але однорідним.
Для формування сирників можна використовувати кондитерський мішок або ложку. На форму для випікання викладіть сформовані сирники.
Випікайте блюдо протягом 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. До сирників можна додати мед, шоколад, сметану чи горіхи.
Раніше ми повідомляли, чому ваш борщ не такий, як у бабусі? Вся річ у цьому секретному інгредієнті, секрет української страви.

