/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1ca1d59b7752bc58a8ab938575676931.jpg)
Чим іноземців вражає українська їжа: британка розповіла, чому вважає її "неймовірною"
Британка Еллі, яка вже 7 років живе в Україні, пояснила, чому саме українська їжа смакує їй більше за британську. Про це пише24 Канал із посиланням на інтерв'ю на каналі Марічки Падалко.
У чому секрет української кухні
Британка одразу відзначила, що їжа в Україні неймовірна.
Коли моя мама приїжджала до нас, вона скуштувала українські помідори. У нас, у Бессарабії. Вони були, мабуть, найсмачніші у світі. Після повернення вона шукала щось подібне, купувала найдорожчі помідори у Англії, їздила на місцеві ферми, брала органіку. Все найкраще, але жодні не мали такого смаку,
– пояснила вона.
Британка, що 7 років живе в Україні: дивіться відео
Схожа ситуація трапилась із її сестрою. Якось під час свого візиту вона сказала, що морква смачна. Еллі зауважила, що навіть не помічала цього, бо для неї це – просто морква.
Якщо порівняти, смак овочів тут зовсім інший. Це, мабуть, головна причина, чому вся їжа в Україні така смачна. Просто всі інгредієнти вже дуже якісні,
– додала британка.
Вона також поділилась, що вміє готувати борщ. За її словами, це одна із тих страв, які вона готує регулярно.
До слова, раніше український шеф-кухар Євген Клопотенко заборонив лимони в своєму ресторані, замінивши їх на місцеві продукти, такі як суміш щавлю з водою та яблучним оцтом.

