/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F19b63c505e6207b067e155236ea716f0.jpg)
Ресторан на власній кухні: шоколадний мус з 3 інгредієнтів, який перевершить всі очікування
Цей рецепт для тих, хто шукає солодке задоволення без почуття провини щодо зайвих калорій. Як приготувати шоколадний мус з 3 інгредієнтів, розповідає 24 Канал з посиланням на Лінія.Інфо.
Як приготувати шоколадний мус вдома?
- Час: 15 хвилин (30 хвилин на охолодження)
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 200 мілілітрів вершків 30-33%;
– 3 столові ложки какао-порошку;
– 2 – 3 столові ложки меду.
Приготування:
- Збийте холодні вершки міксером до утворення стійких піків.
- Обережно додайте какао-порошок і підсолоджувач, акуратно перемішайте лопаткою до однорідної шоколадної маси.
- Розкладіть мус по порційних склянках або креманках. Помістіть у холодильник на 30 хвилин для охолодження і загустіння.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді зробіть і смачне та хрустке кокосове печиво за 20 хвилин.

