Ресторан на власній кухні: шоколадний мус з 3 інгредієнтів, який перевершить всі очікування
Ресторан на власній кухні: шоколадний мус з 3 інгредієнтів, який перевершить всі очікування

Ресторан на власній кухні: шоколадний мус з 3 інгредієнтів, який перевершить всі очікування

Цей рецепт для тих, хто шукає солодке задоволення без почуття провини щодо зайвих калорій. Як приготувати шоколадний мус з 3 інгредієнтів, розповідає 24 Канал з посиланням на Лінія.Інфо.

    Як приготувати шоколадний мус вдома?

    • Час: 15 хвилин (30 хвилин на охолодження)
    • Порції: 4

    Інгредієнти:
    – 200 мілілітрів вершків 30-33%;
    – 3 столові ложки какао-порошку;
    – 2 – 3 столові ложки меду.

    Приготування:

    1. Збийте холодні вершки міксером до утворення стійких піків.
    2. Обережно додайте какао-порошок і підсолоджувач, акуратно перемішайте лопаткою до однорідної шоколадної маси.
    3. Розкладіть мус по порційних склянках або креманках. Помістіть у холодильник на 30 хвилин для охолодження і загустіння.

    Готово!

    Сподобався рецепт? Тоді зробіть і смачне та хрустке кокосове печиво за 20 хвилин.

    Источник материала
    loader
    loader