Найвдаліший рецепт кабачкового торту: приготуйте його з сирною начинкою
Найвдаліший рецепт кабачкового торту: приготуйте його з сирною начинкою

Найвдаліший рецепт кабачкового торту: приготуйте його з сирною начинкою

Найсмачніша закуска, яка прикрасить собою будь-яке застілля

Сезон кабачків — одного з найулюбленіших літніх овочів — у самому розпалі. З кабачків готують багато різноманітних страв: смажать, тушкують, консервують, а також готують свіжі та ароматні закуски, наприклад, із кабачка та помідора.

Але сьогодні ми пропонуємо вам щось особливе — ніжний кабачковий торт із сирною начинкою, який стане справжньою прикрасою вашого столу. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "miroha_ksenia_".

Як приготувати кабачковий торт

Інгредієнти:

Для млинців:

▪️ кабачок — 2 середніх;

▪️ яйця — 3 шт;

▪️ твердий сир — 70 г;

▪️ сметана — 70 г;

▪️ борошно — ~150 г;

▪️ сіль — 1 ч.л.;

▪️ спеції — за смаком;

▪️ розпушувач — 10 г;

▪️ олія — трішки для смаження;

Для начинки:

▪️ плавлені сирки — 3 шт;

▪️ варені яйця — 4 шт;

▪️ часник — 3 зубчики;

▪️ кріп — за смаком;

▪️ сметана — 300 г;

▪️ помідори — 3 шт;

Спосіб приготування:

  1. Натерти кабачки, посолити, добре відтиснути зайву рідину.
  2. Додати яйця, твердий сир, сметану, спеції, борошно та розпушувач, перемішати до однорідності.
  3. Смажити млинці на розігрітій сковороді з мінімальною кількістю олії, обсмажити з одного боку, перевернути, накрити кришкою і довести до готовності.
  4. Натирати плавлені сирки, дрібно порізати варені яйця, часник, кріп і помідори, змішати зі сметаною до однорідної начинки.
  5. Викладати млинці шарами, щедро змащуючи начинкою, формувати торт у кільці для кращої форми.
  6. Поставити торт у холодильник мінімум на 2 години, перед подачею прикрасити зеленою цибулею та помідорами.
Джерело матеріала
loader
loader