Морква по-корейськи: салат, який ви будете готувати щодня, адже він ніколи не набридне
Морква по-корейськи: салат, який ви будете готувати щодня, адже він ніколи не набридне

Морква по-корейськи: салат, який ви будете готувати щодня, адже він ніколи не набридне

Морква по-корейськи: рецепт / © Фото з відкритих джерел

Морква по‑корейськи вже давно стала улюбленою закускою у кулінарному світі. У ній гармонійно поєднується ніжна, соковита морква з пікантним смаком. Простий рецепт з доступних інгредієнтів робить її улюбленою стравою як для новачків, так і для досвідчених кулінарів, а приготування займає мінімум часу.

Інгредієнти

морква
1,5 кг
соняшникова олія
0,5 склянки
сіль
1,5 ч. ложки
цукор
2 ст. ложки
коріандр
1 ст. ложка
часник
8 зубчиків
паприка
1 ст. ложка
чорний мелений перець
0,5 ч. ложки
мелений перець чилі
1/3 ч. ложки
оцет 9%
3 ст. ложки

Процес приготування:

  1. Приготування моркви по‑корейськи починається з очищення овоча, після чого його натирають на спеціальній тертці для корейської моркви.

  2. Моркву змішують із цукром, а в розігріту олію додають спеції, ретельно перемішують і виливають отриману суміш до моркви. Потім додають оцет і ще раз перемішують — найкраще руками, щоб смак рівномірно розподілився.

  3. Дайте салату настоятися приблизно одну годину, після чого розкладіть його по стерилізованих банках, щільно закрийте кришками та помістіть у прохолодне місце для зберігання.

Смачного!

Святослав Паламар / © Associated Press

Читати публікацію повністю →

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо / © Facebook Роберта Фіцо

Читати публікацію повністю →

Знаменитості Терези

Читати публікацію повністю →

Іванка Трамп / © Instagram Іванки Трамп

Читати публікацію повністю →

Джерело матеріала
loader
loader