/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F6f5e94f4ed6041e819deaccd6773545f.png)
Морква по-корейськи: салат, який ви будете готувати щодня, адже він ніколи не набридне
Морква по-корейськи: рецепт / © Фото з відкритих джерел
Морква по‑корейськи вже давно стала улюбленою закускою у кулінарному світі. У ній гармонійно поєднується ніжна, соковита морква з пікантним смаком. Простий рецепт з доступних інгредієнтів робить її улюбленою стравою як для новачків, так і для досвідчених кулінарів, а приготування займає мінімум часу.
Інгредієнти
- морква
- 1,5 кг
- соняшникова олія
- 0,5 склянки
- сіль
- 1,5 ч. ложки
- цукор
- 2 ст. ложки
- коріандр
- 1 ст. ложка
- часник
- 8 зубчиків
- паприка
- 1 ст. ложка
- чорний мелений перець
- 0,5 ч. ложки
- мелений перець чилі
- 1/3 ч. ложки
- оцет 9%
- 3 ст. ложки
Процес приготування:
-
Приготування моркви по‑корейськи починається з очищення овоча, після чого його натирають на спеціальній тертці для корейської моркви.
-
Моркву змішують із цукром, а в розігріту олію додають спеції, ретельно перемішують і виливають отриману суміш до моркви. Потім додають оцет і ще раз перемішують — найкраще руками, щоб смак рівномірно розподілився.
-
Дайте салату настоятися приблизно одну годину, після чого розкладіть його по стерилізованих банках, щільно закрийте кришками та помістіть у прохолодне місце для зберігання.
Смачного!
Святослав Паламар / © Associated PressЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

