/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Ffc5481fddb94be400a525f2342f413f7.jpg)
Яблучний крамбл: простий рецепт, який зробить ранок особливим
Легко та швидко приготувати вдома.
Яблука — універсальний фрукт, який використовують для приготування найрізноманітніших десертів, від компотів до пирогів. Зокрема з них виходять смачні та ароматні пухкі яблучні панкейки.
Соковиті, кисло-солодкі яблука чудово поєднуються з різною випічкою, надаючи їй ніжності та смаку. Але сьогодні ми пропонуємо приготувати ароматний яблучний крамбл — простий десерт із хрусткою скоринкою та м’якою начинкою. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "solopiika".
Як приготувати яблучний крамбл
Інгредієнти:
- яблука очищені – 250 г;
 - ягоди заморожені – 150 г;
 - вівсяні пластівці – 150 г;
 - цукор або мед – 80 г;
 - борошно – 50 г;
 - розтоплене масло або олія – 40 г;
 - кукурудзяний крохмаль – 10 г;
 - сіль – дрібка;
 
Спосіб приготування:
- Підготувати яблука, видалити серцевини та нарізати кубиками.
 - Обваляти ягоди в кукурудзяному крохмалі.
 - Викласти яблука та ягоди на дно форми для запікання.
 - Посипати половиною цукру або полити медом.
 - Змішати вівсяні пластівці з борошном та дрібкою солі, додати розтоплене масло та мед, перемішати до утворення крихти.
 - Викласти крихту на яблука з ягодами, утрамбувати та випікати 20–25 хв при 200°С.
 

