/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fb9b3544d34422e2ba69e313f231d8518.jpg)
Готуйте одразу подвійну порцію: рецепт закуски, яка зникає зі столу за хвилину
Якщо у вас є трішки фантазії, то навіть з цибулі можна зробити неймовірно смачну страву. Головне – правильно обрати допоміжні компоненти. Главред зʼясував, що цибуля у поєднанні з консервованим тунцем - ідеальний дует, з якого можна створити універсальну закуску.
Рецептом намазки з цибулі та тунця поділилася кулінарна блогерка у TikTok @yuliia.senych.
Інгредієнти:
Процес приготування
Спершу очищуємо та нарізаємо цибулю кільцями. Далі викладаємо її на суху пательню, поливаємо олією і посипаємо цукром. Все потрібно тушкувати 2-3 хвилини.
Далі до цибулі вливаємо оцет і 100 мл води. Тушкувати слід до моменту випаровування води.
Для приготування начинки змішайте тунець з майонезом або крем-сиром, приправте перцем. Щоб маса стала більш ніжною та однорідною — скористайтеся блендером.
Вкінці перемішуємо цибулю із заправкою. Найкраще намазку їсти з підсмаженим хлібом чи багетом.
Смачного!
Як приготувати намазку з тунця та цибулі - дивіться відео:
@yuliia.senych Бюджетна намазка з цибулі? Нам потрібні: • цибуля синя 250г • оцет (в мене винний,в чому саме - не знаю) 50г • олія оливкова 2-3ст.л. • вода 100мл • цукор 2 ст.л. • тунець консервований у власному соку 100г • майонез або крем-сир 2ст.л. В МЕНЕ НА ВІДЕО ПОДВІЙНА ПОРЦІЯ,бо воно дуже смачне? Приготування ⬇️ 1. Цибулю шинкуємо кільцями і викладаємо на суху пательню. Поливаємо олією і посипаємо цукром. Тушкуємо 2-3хв. 2. Вливаємо оцет і воду і тушкуємо до моменту випаровування води. 3. Для заправки тунець перемішуємо з майонезом чи крем-сиром і додаємо перець. Для однорідної консистенції можна перебити блендером. 4. Перемішуємо цибулю з заправкою і можемо смакувати! Їдять таку намазку з хлібом чи багетом ? Смачного!
♬ оригінальний звук - ТУТ СМАЧНО ?
Інші новини:

