/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fadc4ab6c72d9f34525f1fd965b255c43.jpg)
Про "Оселедець під шубою" можна забути: готуємо святкове закушування "Рибний шматочок" до Нового року
Закушування "Рибний шматочок": рецепт / © unsplash.com
Спробуйте приготувати “Рибний шматочок” — елементарну у виконанні, але напрочуд смачну страву, яка виглядає на святковому столі по-справжньому ефектно.
Інгредієнти
- філе оселедця
- 1 шт.
- сир
- 100 г
- яйця
- 3 шт.
- хліб
- 5 скибок
- зелена цибуля
- 20 г
- майонез
- 2 ст. ложки
Процес приготування:
-
Яйця відварюємо й дрібно нарізаємо або натираємо. Сир тремо на великій тертці, а зелений лук шаткуємо. Змішуємо ці три інгредієнти, додаємо майонез і трохи солі за смаком. Оселедець нарізаємо акуратними скибочками.
-
Хліб ріжемо середніми шматочками і трохи підсушуємо на сковороді до легкої хрусткості. На кожен шматочок викладаємо ложку яєчної суміші, а зверху — скибочку оселедця. Викладаємо готові бутерброди на широке плоску тарілку.
Смачного!
Андрій Єрмак, Володоимир Зеленський / Архівне фото / © УНІАНЧитати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

