Телеведучий Денис Жупник вразив мережу неймовірно смачним рецептом гаспачо

main image main image

Телеведучий Денис Жупник вразив мережу неймовірно смачним рецептом гаспачо

Відомий український шоумен, радіо— та телеведучий Денис Жупник поділився з фанатами простим та надзвичайно смачний рецептом гаспачо.

Відеоролик, на якому зафіксовано процес приготування страви він розмістив на свої сторінці у Facebook.

Гаспачо - іспанська страва, холодний суп з протертих помідорів, а також огірків, оливкової олії й прянощів.

Ця страва походить з Андалузії, подається у спекотну пору року.

Особливість гаспачо в тому, що це один з небагатьох супів, в яких жоден продукт не проходить термічну обробку.

Сучасний базовий рецепт (на чотири персони) Інгредієнти:.

4 великих, стиглих і смачних помідори 1 скибочка вчорашнього білого хліба без скоринки 2 огірки 2 зелених солодких (болгарських) перці 1 середня цибулина (не зла) 2-3 зубки часнику 1 зварене круто яйце 1 кусень білого хліба оливкова олія близько 100 мл сік лимону (в оригіналі винний або запашний оцет — 50-100 мл) холодна (крижана) вода 1 крапля соусу Табаско або щіпка меленого червоного (кайєннського) перцю 1 маленький пучок базиліка і орегано сіль (краще морська).

Як приготувати гаспачо — демонструє Денис Жупник:.

Раніше ONLINE.UA публікував рецепти найсмачніших тортів із печива, які не потрібно пекти.

Детальніше про подію
Телеведущий Денис Жупник поразил сеть невероятно вкусным рецептом гаспачо