Не Богданом єдиним: хто крім правої руки Зеленського "засвітився" на весіллі в Сен-Тропе
Не Богданом єдиним: хто крім правої руки Зеленського "засвітився" на весіллі в Сен-Тропе

Не Богданом єдиним: хто крім правої руки Зеленського "засвітився" на весіллі в Сен-Тропе

Журналісти продовжують розслідувати поїздку глави Офісу президента України Андрія Богдана в Сен-Тропе, де він відвідав весілля українського юриста Андрія Довбенко з Анною Огренчук, передає Politeka.

Програма "Наші гроші" провела розслідування, в якому назвала Довбенко "смотрящим за Мін'юстом" і практично найвпливовішою людиною в тіні в системі відомства і рейдерських захоплень.

Журналісти відзначають, що керівні посади Мін'юсту в даний момент зайняли люди Довбенко, що фактично підтвердив новий міністр юстиції Денис Малюська.

"Блокувати стягнення боргу, продавати реєстраційні дії щодо майна, а також через різні комісії Мін'юсту карати тих нотаріусів, реєстраторів і виконавців, які не виконують сумнівні вказівки", - кажуть журналісти про можливості людей Довбенко у відомстві.

Популярні новини зараз.

Прокуратура України готує Сенцову нове випробування: спитають за все.

В Україну йде різке похолодання: коли чекати на перше "дихання осені".

По два гектари на кожну родину: українцям масово роздаватимуть землю, як отримати.

Ванга розповіла про війну на Донбасі, доленосне пророцтво: "Буде мир, коли підпише...".

Показати ще.

Був на весіллі і близький друг Богдана забудовник Андрій Вавриш, який займався розробкою проекту нового Офісу президента.

Відвідали захід депутати від "Слуги народу" Микола Сольський і Олег Семінський, а також судді Господарського суду Києва Вікторія Джарти і Олена Чинчин.

Журналісти відзначають, що фірма дружини Довбенко спеціалізується на банківському та фінансовому праві, а саме такі справи розглядає Господарський суд.

Крім того, на весіллі була присутня голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Богацька і російсько-український бізнесмен Павло Фукс.

Як повідомляв Знай.

ua, Зеленський присоромив главу Офісу перед усією Україною.

Також Знай.

ua писав, що Зеленський засудив вечірку Богдана на День незалежності.

Источник материала
Поделиться сюжетом