Рецепт великодньої паски від Марини Порошенко
Рецепт великодньої паски від Марини Порошенко

Рецепт великодньої паски від Марини Порошенко

На інстаграм-сторінці Петра Порошенка з'явились промовисті фото, на яких Марина з доньками Євгенією та Олександрою готують паски на Великдень.

Петро Порошенко переконаний, що домашні паски, виготовлені руками Марини, є найсмачнішими у світі.

А щоб вона вдалась і мала відмінний смак, Порошенко рекомендує українцям перед приготуванням прочитати молитву.

Окрім випікання пасок для родинного кола, Марина Порошенко та доньки цьогоріч вирішили приготувати великодні ласощі для захисників України, які лікуються в Київському шпиталі та не мають можливості розділити свято зі своїми родинами.

Для перегляду усіх фото гортайте праворуч:.

о 2:25 PDT.

Рецепт великодньої паски від Марини Порошенко.

1 л молока;.

100 г дріжджів;.

100 мл олії;.

2-3 кг борошна;.

200-300 г родзинок;.

250 г маргарину;.

250 г вершкового масла;.

8 яєць;.

400 г цукру;.

1 пакетик ванільного цукру;.

цукор для глазурі.

Рецепт приготування.

Для опари: 100 г дріжджів розчиняємо у пів склянки теплого молока.

На малому вогні розтоплюємо 250 г маргарину і 250 г вершкового масла.

Додаємо до опари масло із маргарином та 8 яєць.

Додаємо олію, 2-2,5 склянки борошна та 50 г цукру.

Перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин підніматися.

Через пів години починаємо замішувати тісто.

У опару додаємо 1 пакетик ванілі, родзинки та 400 г цукру.

Замішуємо все це 2-3 кг просіяного борошна.

Тісто має "відставати" від миски.

Залишаємо підніматися у теплому місці.

Готове тісто розкладаємо у форми на ⅔ і даємо 10-15 хвилин піднятися.

Випікаємо у духовій шафі при 180 градусах 45-50 хвилин.

Для білої глазурі збиваємо білок із цукром до густої білої піни і прикрашаємо паски, коли вони охолонуть.

Теги по теме
Петр Порошенко Стиль жизни Пасха
Источник материала
loader
loader