Кабмін готує нові зміни щодо посилення карантину
Кабмін готує нові зміни щодо посилення карантину

Кабмін готує нові зміни щодо посилення карантину

Кабмін готує чергові зміни з карантинних обмежень для регіонів готують документ з умовами для посилення карантину. Про це на нараді у президента Володимира Зеленського заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає прес-служба ОП.

"Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що будуть вноситися зміни в постанову, що регламентує дотримання карантинних заходів", - йдеться в повідомленні.

Нові зміни будуть визначати, за яких обставин та чи інша область може зробити деякі обмеження жорсткіше. Це потрібно буде на випадок, якщо епідемічна ситуація погіршитися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київ і десять областей досі не готові до ослаблення карантину; у всіх цих регіонах перевищено показник інцидентності - кількість нових випадків коронавіруса за останні сім днів на 100 тисяч населення.

Також раніше головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявляв, що в країні не будуть вводити жорсткий карантин, незважаючи на зростання захворюваності коронавирусной інфекцією.
За даними Моз всього в Україні з початку пандемії Covid-19 захворіли 31 810 осіб, одужали - 14 253 осіб, 901 чоловік помер. За добу в Україні виявили ще 656 випадків зараження коронавірусом.

Теги по теме
Карантин эпидемия коронавируса
Источник материала
loader
loader