Єрмак розповів про розчарування Зеленського та плани на другий президентський термін
Єрмак розповів про розчарування Зеленського та плани на другий президентський термін

Єрмак розповів про розчарування Зеленського та плани на другий президентський термін

Очільник Офісу Президента Андрій Єрмак відверто розповів про грандіозні плани Володимира Зеленського у політиці, а також можливе балотування на другий президентський термін.

Єрмак зазначив, що Зеленський має грандіозні плани, що і, умовно кажучи, чотирьох термінів не вистачить. Про це очільник ОП сказав в інтерв'ю виданню Lb.ua.

Він додав, що рішення про балотування на другий президентський термін ухвалюватиме президент.

Якби він запитав мою думку, я б відповів так: рішення потрібно ухвалювати ближче до закінчення першого терміну, коли буде розуміння того, наскільки задумане особисто їм виконано. На сьогоднішні у нього грандіозні плани,
– заявив Єрмак.

Про розчарування Зеленського

Очільник ОП нагадав, що за рік відбулося стільки подій, скільки люди в інших історіях переживали, напевно, за кілька десятиліть.

Я жодного разу не бачив його опущені руки. Хоча звичайна втома, звичайно, трапляється у всіх. Іноді розчаровують люди. У силу свого виховання і світогляду він іноді не розуміє, чому люди, які ще вчора були у команді, можуть так вчиняти. Це питання неправди, переходу на особистості, порушення якихось просто моральних принципів тощо,
– додав він.

Єрмак пояснив, що чинний президент дивиться на людей через призму себе. Проте навіть з тими, хто заслуговував абсолютно іншого ставлення, Зеленський вчиняє по-людськи. Завжди давав і продовжує давати другий, третій шанс.

Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины Новости политики Офис Президента Андрей Ермак Алена Захарова
Источник материала
loader
loader