Мальдіви відкриють туристичні курорти з 15 липня
Мальдіви відкриють туристичні курорти з 15 липня

Мальдіви відкриють туристичні курорти з 15 липня

Туристи зможуть відвідати Мальдівські острови з 15 липня. Про це повідомляє агентство DNA India з посиланням на заяву президента острівної держави Ібрагіма Соліха.

Курорти та готелі, розташовані на незаселених островах, стануть доступними для туристів з 15 липня 2020 року. А гостьові будинки та готелі, розташовані на островах, де проживає місцеве населення, будуть відкриті з 1 серпня 2020 року.

Курорти прийматимуть гостей з дотриманням всіх необхідних заходів безпеки і гігієни. Відзначається, міжнародним туристам не потрібно проходити тестування на Covid-19 або надавати інші довідки. Якщо у пасажира буде виявлено симптоми коронавірусу, йому слід буде пройти ПЛР-тест за власний рахунок.

Станом на 24 червня, на Мальдівах зафіксовано 2 238 випадки інфікування Covid-19, вісім з яких – летальні. 1 813 пацієнти одужало.

Нагадаємо, Туреччина розробила для туристів страховку від Covid-19. Таким видом страхування можна буде скористатися з 1 липня. Ціна полісу – від 15 до 23 євро. Програма охоплює всі аспекти подорожі – від літака до аеропорту, трансфери та готелі

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader
loader