Голова АМКУ Терентьєв відкликав з Ради свою заяву про відставку
Голова АМКУ Терентьєв відкликав з Ради свою заяву про відставку

Голова АМКУ Терентьєв відкликав з Ради свою заяву про відставку

Голова АМКУ Терентьєв відкликав з Ради свою заяву про відставку (ДОКУМЕНТ).

02/07/2020 - 12:34.

.

Заяву про відставку глава Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв написав вчора в Офісі Президента під тиском самого Володимира Зеленського.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний журналіст Юрій Бутусов.

“Голова Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв написав заяву спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову про відкликання своєї заяви про відставку.

Заяву про відставку Терентьєв написав вчора в Офісі Президента під тиском самого Володимира Зеленського.

Тепер доля Терентьєва в руках парламенту, оскільки президент не має повноважень звільнити главу АМКУ.

Терентьєв відкрито виступив проти Зеленського, і, швидше за все, отримає підтримку з боку групи Ігоря Коломойського, а також кількох інших депутатських груп “слуг народу”.

З огляду на те, що Зеленський, Шефір та Єрмак роблять спроби змусити піти з поста спікера і самого Дмитра Разумкова, думаю, за звільнення Терентьєва розгорнеться запекла боротьба.

І причиною тому – боротьба за контроль роздрібного ринку сигарет, в якій Зеленський підтримав монополіста – компанію “Тедіс”.

Аби бути об’єктивним, парламенту все-таки давно слід заслухати звіт глави АМКУ, оскільки критики було чимало з інших питань.

Влада фрагментуюється і сиплеться з рук Зеленського, який замість “слуги народу” перетворюється, радше, на “слугу двох панів”, – розповів Бутусов.

Источник материала
Поделиться сюжетом