Зеленський запровадив тимчасовий безвіз для китайський туристів
Зеленський запровадив тимчасовий безвіз для китайський туристів

Зеленський запровадив тимчасовий безвіз для китайський туристів

Президент України Володимир Зеленський запровадив тимчасовий безвізовий режим для громадян Китайської Народної Республіки, які в’їжджають в Україну з туристичною метою.

Про підписання указу № 295/2020 повідомляється на сайті голови держави.

Як зазначається, документ має сприяти розвитку дружніх відносин між Україною та КНР, а також активізувати двосторонню співпраці у сфері туризму.

Згідно з указом, на період від 1 серпня 2020 року до 31 січня 2021 року запроваджується безвізовий режим в’їзду в Україну та транзитного проїзду через територію України для громадян КНР, які в’їжджають з туристичною метою, якщо термін їхнього перебування в Україні не перевищує 30 днів протягом 180 днів.

Раніше Україна від 1 серпня скасувала візи для короткострокових поїздок громадян ще шести країн: Австралії; Нової Зеландії; Королівства Бахрейн; Держави Кувейт; Султанату Оман; Королівства Саудівська Аравія.

Відео Лише з негативним тестом на COVID-19: Болгарія змінила правила в’їзду для українських туристів

До Болгарії лише з негативним тестом на COVID-19. Болгарське МЗС змінило правила в’їзду для українських туристів. На свої курорти наших відпочивальників з 30 липня пускатимуть лише з негативним ПЛР-тестом, зробленим не пізніше як за 72 години до подорожі. Зараз українці можуть поїхати на відпочинок, зокрема, до Туреччини, Єгипту, Албанії, Чорногорії, втім умови в’їзду та повернення українським відпочивальникам радять перевіряти додатково. А от подорожі до решти країн ЄС, окрім Болгарії, поки що залишаються для наших співвітчизників під забороною.  

Лише з негативним тестом на COVID-19: Болгарія змінила правила в’їзду для українських туристів
Источник материала
loader
loader