На відкритті Ukrainian Fashion Week представили розкішний портрет Людмили Барбір у стилі аркур
На відкритті Ukrainian Fashion Week представили розкішний портрет Людмили Барбір у стилі аркур

На відкритті Ukrainian Fashion Week представили розкішний портрет Людмили Барбір у стилі аркур

На відкритті Ukrainian Fashion Week представили розкішний портрет Людмили Барбір у стилі аркур.

Величезний чорно-білий портрет розміром 3 на 5 метрів прикрасив простір Мистецького Арсеналу під час XXI Ukrainian Fashion Week. На полотні зображена ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Людмила постала у несподіваному образі кінодіви у сукні з пір’ям.

пресслужба каналу "1+1"

Оголошено назву фотопроєкту "Аркур.Натхнення" та його автора — зіркового фотографа Ростислава Ріпки. Це перший тизер, але яку форму матиме проєкт надалі, творча команда поки не розголошує. Напис говорить, що секрет розкриють в ефірі "Сніданку" з 21 вересня.

Не хочу поки що розкривати число та імена зіркових учасниць проєкту. Але це буде вперше в Україні. Нашою командою знятий найбільший проєкт із зірками у стилі аркур. Українці закохаються в ці чорно-білі фото. Аркур — це завжди більше, ніж просто фото. Стежте за новинами, щоб знати першими!
поділився Ростислав Ріпка
пресслужба каналу "1+1"
Міка Ньютон, Ростислав Ріпка та Людмила Барбір

Аркур — легендарний французький стиль фотографії, що виник на початку ХХ століття. "Ви не актор, якщо у вас немає портрету у стилі аркур", - говорили тоді в Парижі. Світлини в особливій техніці з кіносвітлом мають відомі зірки Едіт Піаф, Марлен Дітріх, Моніка Беллуччі, Кароль Буке, Бріджит Бардо, Катрін Деньов.

Я сама здивована, адже такого величезного портрета у мене ще ніколи не було. Чорно-біле фото з тінями, застиглий кадр. Автор цієї краси Ріпка Ростислав – зірковий фотограф 1+1, саме його фото телезірок ви часто можете бачити у глянцях та соцмережах.
поділилася враженнями Людмила Барбір

"Аркур Натхнення" на Ukrainian Fashion Week підтримали співачка Міка Ньютон, телеведуча Соломія Вітвіцька, учасниця "Танців з зірками" Аделіна Делі та ексучасник Сергій Костецький, зіркове подружжя Дюденків, засновники українського Тижня моди — Ірина Данилевська та її чоловік Володимир Нечипорук, ведучий програми "Гроші" Олександр Преподобний, телеведучі Слава Соломка, Роза Аль-Намрі та Мирослава Ульяніна, співачка Наталія Могилевська з бізнесменом Олегом Рижовим.

пресслужба каналу "1+1"
Олександр Преподобний, Ростислав Ріпка та Соломія Вітвіцька
Ми живемо у час, коли позитивні емоції дуже важливі. Цей проєкт унікальний тим, що викликає надзвичайні позитивні почуття. Це справжнє натхнення для тих, хто перебуває в песимістичному настрої. Надихає естетика кадру і жіноча краса
зазначила засновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська

Барбір обрала на UFW одяг від GASANOVA. У такому образі Людмила прийшла разом з Ростиславом Ріпкою показ відомого дизайнера Івана Фролова (FROLOV).

пресслужба каналу "1+1"
Ірина Данилевська, Людмила Барбір та Ростислав Ріпка

Цього року попри всі негаразди сьогодення, українська мода продовжила свій розвиток. Дизайнери зробили акцент на ексклюзивність, мистецьку цінність, соціальну відповідальність і технологічні інновації.

Источник материала
Поделиться сюжетом