"Цим і займайтесь, а дипломатію залиште для дипломатів": Сивохо записався в лісники
"Цим і займайтесь, а дипломатію залиште для дипломатів": Сивохо записався в лісники

"Цим і займайтесь, а дипломатію залиште для дипломатів": Сивохо записався в лісники

Сергій Сивохо, український шоумен та політик, похвалився своїм вкладом у відновлення карпатських лісів

Про це він написав у своєму пості в мережі Фейсбук.

Так, Сивохо разом зі своїми земляками, переселенцями й місцевими жителями висадили на Верховині близько 2 500 саджанців дерев. Ці дерева Сивохо претензійно назвав "деревами єдності".

"Це наш внесок у відновлення карпатських лісів. Тому що Карпати, які стрімко«лисіють» - одна з причин паводків і зсувів в цих краях, які почастішали. Стихія забирає у людей дах над головою, а вже жителі Донбасу знають, що таке - залишитися без будинку. Тому ми тут", - говорить Сивохо.

На Верховині відтепер ростимуть дерева відомих українців - амбасадорів Донбасу - Лілії Підкопаєвої, Володимира Горянського, Сергія Бубки, Євгена Кошового та інших.

"Спасибі нашим амбасадорам, всім учасникам акції і, звичайно ж, працівникам Верховинського лісового господарства, без яких ми б не впоралися! А продовження акції буде вже на Луганщині, як тільки там підготують грунт для відновлення лісів. Ми всі - одна країна!", - резюмував Сивохо.



"Оцим і займайтеся, Сергію, це вам по плечу і державі велика користь, а дипломатію залиште для дипломатів!", - пишуть в коментарях українці
.

Нагадаємо, раніше Сергій Сивохо закликав депутатів відірвати «ніжні точки від м'яких крісел» і їхати в сіру зону. Політик і шоумен висловив сподівання, що там на депутатів зійде прозріння.

"Приезжайте сюда, здесь много разрушенных домов. Можно будет провести ночь как вы и хотели, посидите в темноте, может на вас и снизойдёт озарение! Все подопытные украинцы ждут вас. Ведь они за вас голосовали, ну, когда им это было разрешено!", - закликав Сивохо депутатів".
Источник материала
Поделиться сюжетом