Великий недільний обід: картопля з грибами, запечена в гарбузі
Великий недільний обід: картопля з грибами, запечена в гарбузі

Великий недільний обід: картопля з грибами, запечена в гарбузі

Це повноцінна страва, дуже соковита і поживна. Виглядає святково, готується легко, смакує всім.

Картопля з грибами, запечена в гарбузі

Інгредієнти:

3 великих картоплини;

400 г будь-яких грибів;

великий гарбуз;

1 головка ріпчастої цибулі;

рослинна олія;

сіль, перець за смаком.

Покроковий рецепт

Крок 1: картоплю з грибами порізати і обсмажити на сковороді з цибулею і сіллю до м’якості

Крок 2: з гарбуза акуратно відрізати верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залишити її в якості кришки. Відокремте м'якоть і ретельно промийте гарбуз всередині і зовні.

Крок 3: скласти обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрити "кришкою" і поставить у духовку.

Крок 4: випікайте близько 40 хвилин при 180 градусах, поки гарбуз не стане м'яким.

Джерело матеріала
loader
loader