/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F04ad400f048efe14f219b4e39d21c613.jpg)
Великий недільний обід: картопля з грибами, запечена в гарбузі
Це повноцінна страва, дуже соковита і поживна. Виглядає святково, готується легко, смакує всім.
Картопля з грибами, запечена в гарбузі
Інгредієнти:
3 великих картоплини;
400 г будь-яких грибів;
великий гарбуз;
1 головка ріпчастої цибулі;
рослинна олія;
сіль, перець за смаком.
Покроковий рецепт
Крок 1: картоплю з грибами порізати і обсмажити на сковороді з цибулею і сіллю до м’якості
Крок 2: з гарбуза акуратно відрізати верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залишити її в якості кришки. Відокремте м'якоть і ретельно промийте гарбуз всередині і зовні.
Крок 3: скласти обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрити "кришкою" і поставить у духовку.
Крок 4: випікайте близько 40 хвилин при 180 градусах, поки гарбуз не стане м'яким.

