"Бродячі ч*рти! Нехай нігті від бруду очистять і руки помиють", - Добкін про "кочових" активістів
"Бродячі ч*рти! Нехай нігті від бруду очистять і руки помиють", - Добкін про "кочових" активістів

"Бродячі ч*рти! Нехай нігті від бруду очистять і руки помиють", - Добкін про "кочових" активістів

Екснародний депутат України IV та VIII скликань Михайло Добкін досить критично висловився до нинішніх представників влади, які критикують роботу Президента України Володимира Зеленського і назвав їх бродячими чортами. Про це він заявив на телеканалі НАШ у ток-шоу «ПЯТНИЦА.ВЕЧИР».

На думку екснародного депутата, Володимир Зеленський має всі шанси, щоб створити нову Конституцію України, але проблема не в її створені, а в реалізації.

«Володимир Олександрович, просто не зможе продавити нову Конституцію України у Верховній Раді, і ми всі це прекрасно розуміємо. Кожен її буде рвати і тягнути у свою сторону. Він може створити її ідеальною під свої вимоги, але… Але!», - коментує Михайло Добкін.

Щодо питання, чи може Зеленський продати Конституцію своїм кланам, Добкін заявив, що відразу формується критична відповідь, щодо невміння користуватися даним законом.

«Ніхто не виключає того, що і з цією Конституцією України, можна прекрасно і безбідно жити. Конституцію України, як закон ніхто не бачить. Нею не користуються відповідно до її призначення. Ми вже довгий час спостерігаємо картину того, що Конституцію відкривають тільки для демонстрування і представлення своїх повноважень», - стверджує Михайло Добкін.

Більш того, ексдепутат висловив власну думку, щодо створення власної конституції самим народом України і наголошує, що кочових активістів, рагулів і замовних політиків-патріотів включати до створення даного закону не потрібно.

«Потрібно зібрати людей з активною політичною позицією, активістів, вчених, політиків і написати невеличку конституцію. Вони повинні представляти різні версти населення. Кочових активістів, рагулів, бродячих чортів треба виключити зі списку. У них такі обов'язки, кричати і нічого не робити. Вони за це отримують кошти. Сьогодні одні, завтра інші», - додав екснардеп.

І на останок підкреслив, що Володимиру Зеленському нічого не заважає танцювати і виконувати свої обов'язки.

«Президент прекрасно справляється з даною роботою, а ті хто малює йому лінії нехай краще помиє руки від бруду, який вони на нього кидають», - резюмував Добкін.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA писав, що Володимир Зеленський скликав закрите термінове засідання РНБО. За його словами, є загроза національній безпеці нашої держави.

Також портал MY.UA повідомляв, що КСУ скасував одну із важивих антикорупційних статей Кримінального кодексу, що викликало гострий резонанс у суспільстві.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом