Зеленського відправляють на відпочинок, скандальна Єгорова поставила діагноз: "І психоз, і невроз,  і затяжний стрес"
Зеленського відправляють на відпочинок, скандальна Єгорова поставила діагноз: "І психоз, і невроз, і затяжний стрес"

Зеленського відправляють на відпочинок, скандальна Єгорова поставила діагноз: "І психоз, і невроз, і затяжний стрес"

Президенту Володимиру Зеленському пора відпочити, у нього психоз, невроз та затяжний стрес

Таку думку висловила скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова. Вона вважає, що всі ці симптоми написані на обличчі президента Зеленського. Про це Єгорова написала на своїй особистій сторінці в мережі Фейсбук.

Єгорова переконана, що міміка Зеленського під час його виступів виражає емоції страху і безсилля. Ведуча й актриса підкреслює, що ніколи не була вороже налаштована до Зеленського - свого колишнього колеги по цеху, проте зараз йому точно треба взяти паузу, оскільки країна - це не бубен і не барабан, в які треба постійно колотити з усіх сил. Іноді краще і помовчати, пише Єгорова.

Приєднуйтесь до нас в Telegram!

"Думаю він у важкому психологічному піку, на обличчі відображений і психоз, і невроз і відбиток затяжного стресу .... -Коли будь-яку людину заганяють в кут, він починає кидатися у відповідь і готовий на ВСЕ .... -Я вважаю, що ті , хто небайдужий до Володимира Зеленського як до людини, просто зобов'язані запропонувати йому відпочити і прокапали курс крапельниць, з метою стабілізації нервової системи ... -У такому важкому стані він здатний наламати багато дров", - заявляє Сніжана Єгорова.

Президент втомився, йому потрібен відпочинок і лікувальний сон, переконує українців Єгорова. Також вона пропонує всім небайдужим зробити репост її запису.

Читайте нас у Viber!

Єгорова на підтвердження своїх слів додала до посту світлини, на яких вона бачить всі названі емоції на обличчі президента.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що колишній чоловік Сніжани Єгорової Антін Мухарський довів українців черговою витівкою. Він святкував Геловін в образі, який багатьом українцям видався максимально невдалим і дивним.

Також портал MY.UA писав, що Мухарський також виділився скандальною заявою щодо українців, які говорять російською мовою.

Читайте наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом