Оточення Порошенка прокоментувало фіаско «Європейської Солідарності»: «Ну і живіть тепер з цим»
Оточення Порошенка прокоментувало фіаско «Європейської Солідарності»: «Ну і живіть тепер з цим»

Оточення Порошенка прокоментувало фіаско «Європейської Солідарності»: «Ну і живіть тепер з цим»

В Україні пройшов другий тур виборів мерів міст. Інформація екзит-полів свідчить, що українці, в більшості випадків, проголосували за діючих чиновників 

Такі результати виборів, очевидно, серйозно засмутили членів партії «Європейська Солідарність». Особливо велику ставку робили на Львів. Сам лідер партії Петро Порошенко їздив агітувати львів'ян віддати свої голоси за кандидата від «ЄС» Олега Синютку.

Але люди вирішили інакше. За Андрія Садового проголосували 62,8% виборців.

Член партії "ЄС" Олександр Бригинець заявив, що страх перед новим паралізував Україну. У Львові «після зеленої катастрофи 2019 бояться змін». 

Після зеленої катастрофи 2019, навіть у Львові бояться перемін.... Страх нового паралізував Україну( Ще довго відхаркувати будемо минулорічне божевільне прагнення кіноказки...

Опубликовано Олександром Бригинецем Воскресенье, 22 ноября 2020 г.

Приєднуйтесь до нашого каналу Viber!

Інший колега Порошенка - Микола Княжицький - вважає програш нових кандидатів наслідком не професіоналізму чиновників, а банальним підкупом діючими мерами виборців за гроші від децентралізації.

Я можу помилятися, але десь є велике місто, де не виграв чинний мер? Реформа децентралізації, яка дозволила мерам...

Опубликовано Миколой Княжицьким Воскресенье, 22 ноября 2020 г.

Читайте нас в Telegram!  

Самий затятий прихильник "ЄС" Тарас Чорновіл назвав людей, які не підтримали кандидата від Порошенка, «львівцями», опублікувавши фото стада зеленних овець.

Подивився на екзит-поли. Ну й живіть собі тепер з цим. Львів'янам респект і співчуття, бо вони виявилися в меншості в...

Опубликовано Taras Chornovil Воскресенье, 22 ноября 2020 г.

Він «попрощався» з малою батьківщиною і написав, щоб люди не скаржилися більше на владу, тому що самі зробили свій вибір:

«Подивився на екзит-поли. Ну і живіть тепер з цим».

Олег Синютка привітав Андрія Садового з перемогою і подякував усім, хто голосував за нього. Він також висловив надію, що всі обіцянки мера не були політичними технологіями і стануть реальними змінами в житті міста.

Вітаю Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах! Сподіваюсь, що обіцянки, які почули львів’яни, не були...

Опубликовано Oleg Synyutka Воскресенье, 22 ноября 2020 г.

Сам Порошенко ніяк не прокоментував програш свого кандидата у Львові. У своєму офіційному телеграмі він привітав переможця від своєї партії в Рівному Олександра Третяка. Хоча перемога поки не підтвердилася.

Нагадуємо, що портал MY.UA повідомляв про попередні результати другого туру виборів мерів міст.

Депутати від "Європейської Солідарності" на Львівщині потрапили в скандал. Глава МВС їх витівку порахував свідченням захворювання. Дізнайтеся подробиці на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом