Жванія стримав слово, справу Порошенко повинні «оживити»
Жванія стримав слово, справу Порошенко повинні «оживити»

Жванія стримав слово, справу Порошенко повинні «оживити»

Давид Жванія, колишній соратник Петра Порошенка, приїхав в Україну і зустрівся з Генеральним прокурором 

Давид Жванія, дійсно приїхав в Україну. У минулому своєму відео, нагадаємо, Жванія заявив про повернення в Україну і готовність свідчити за злочинами Петра Порошенка і його спільників в 2013-2019 роках. 

Колишній нардеп Давид Жванія був помічений сьогодні біля будівлі Офісу генпрокурора. 

Коментувати мету свого візиту і його результати Жванія відмовився. 

Однак, за даними джерела телеграм-каналу ЗеЛандія, політик приходив до відомства не просто так - у нього була особиста зустріч з генпрокурором Іриною Венедіктовою. Вказують, що ініціатором цієї зустрічі стала Венедиктова. 

Читайте нас в Telegram та Viber!

Але з'явитися він міг, на думку Klymenko Time, як на зустріч за домовленістю, так і для того, щоб зробити фото на фоні дверей ОГПУ.

А ось за версією @depkurilka Жванія приходив за гарантіями від генпрокурора.

Він повинен "оживити" справу Порошенка, адже від Венедіктової чекають результатів, а Новий рік не за горами.

За чутками, минулого тижня тему повернення Жванії в Україну обговорювали в Офісі Президента і тоді ж було прийнято рішення доручити Венедіктовій розібратися в цьому питанні.

Це допоможе їй уникнути відставки, яку Генпрокурору пророкують до кінця року.

 А президентській команді - додасть бали в частині виконання обіцянок, про які народ так і не забув.

Ірина Венедіктова дуже не хоче йти у відставку. 

Кілька днів тому у неї відбулася закрита зустріч з Президентом Володимиром Зеленським, де вона розповіла про підсумки роботи прокуратури, а також про подальші плани. 

Однак виявилося, що хвалитися поки що нічим. Справи по високопоставленим прокурорам висять, звинувачення нікому не пред'являються.

В ході зустрічі Венедіктовій довелося розповідати про різні меморандуми, підписані прокуратурою, міжнародні зустрічі та круглі столи. Очевидно, що не таких результатів чекає Президент.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Ірина Венедіктова почала перевірку "Великого будівництво" Зеленського, тому, що надійшло багато скарг з приводу корупційних схем, котрі там, нібито, використовують.

Давид Жванія відкрито розповів про плани Петра Порошенка щодо державного перевороту в Україні. На яку посаду розраховує Порошенко та хто йому допомагає, на думку Жванії, читайте на MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом