19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тимошенко щаслива після радісної новини: вже вчора відвідала
Тимошенко щаслива після радісної новини: вже вчора відвідала

Тимошенко щаслива після радісної новини: вже вчора відвідала

Стало відомо, що Юлія Тимошенко – лідерка «Батьківщини» - вчергове стала бабусею

Донька Юлії Володимирівни Євгенія народила сина, а для політикині – онука. Відомо, що у Євгенії це вже третя дитина.

Як повідомила ексдепутатка від «Батьківщини» Тетяна Меліхова у мережі Фейсбук, сім'я поповнилася синочком. Меліхова привітала всю родину з таким щастям, побажала здоров'я синочку, гармонії та всіх благ породіллі та її чоловіку Артуру. Ексдепутатка сподівається, щ осин ростиме сміливим, життєрадісним, допитливим, товариським, цілеспрямованим, а головне здоровим.

Хлопчика назвали Адамом. У Євгенії Тимошенко приймали пологи в державному медзакладі (у столиці).

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Також Тетяна Меліхова розказала, що Юлія Тимошенко, бабуся, вже відвідала доньку та онука в пологовому будинку. Вона зробила це ще вчора. Сама Юлія Володимирівна ще ніяк не коментувала поповнення в родині.

Нагадаємо, що Тимошенко стала бабусею вже не вперше. До народження Адама у неї вже були онуки Єва і Давид. Донька Леді Ю заміжня вдруге. З першим чоловіком вона прожила сім років. Він британський рок-музикант та бізнесмен.

Потім Євгенія вийшла заміж за підприємця Артура Чечоткіна. Саме від нього Євгенія народила вже трьох дітей, а Юлії Тимошенко – трьох онуків.

Долучайтесь до нас в Telegram

Нещодавно партія Юлії Тимошенко втрапила у скандал. "Батьківщину" назвали дешевою франшизою. А все через те, що там не могли поділити місця в Київраду. Так, Роман Насіров вимагав, аби його дружина обов'язково пройшла в раду, але її номер в партії не дозволяв цього зробити. Тому в "Батьківщині" почалися махінації.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що недавно Юлія Тимошенко відсвяткувала ще одне свято. У політика був ювілей - їй виповнилося 60 років. Багато відомих українців привітали Леді Ю зі святом. Як вітали, читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що Тимошенко гнівно відреагувала на новину про те, що зростання зарплат для українських освітян відкладається мінімум на рік.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом