Під час січневого локдауну "Укрзалізниця" не зупинятиме поїзди
Під час січневого локдауну "Укрзалізниця" не зупинятиме поїзди

Під час січневого локдауну "Укрзалізниця" не зупинятиме поїзди

Під час посиленого карантину 8-24 січня в Україні не обмежуватимуть залізничне сполучення. Про це йдеться на сайті "Укрзалізниці".

"Під час січневого локдауну поїзди продовжать курсувати. "Укрзалізниця" забезпечить усі протиепідемічні заходи для безпеки пасажирів під час подорожей", – йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що "УЗ" вітає рішення уряду не обмежувати транспортне сполучення під час чергового посилення карантину в країні.

"Укрзалізниця" як частина критичної інфраструктури продовжуватиме працювати. Ми дамо можливість всім тим, хто все ж муситиме пересуватись, зробити це в найбільш безпечний спосіб, дамо змогу в нашому приміському сполученні дістатися до роботи працівникам критичних підприємств, у тому числі тисячам медиків, які доїжджають до лікарень залізницею", – зазначив член правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

"Укрзалізниця" закликає пасажирів дотримуватися обов’язково маскового режиму під час подорожей та користуватися антисептиком.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що локдаун в Україні запровадять 8 січня 2021 року, і діятиме він до 24 січня включно.

 

 

Источник материала
loader
loader