"Попалися!": "слуг" спіймали за мерзенною поведінкою прямо в Раді
"Попалися!": "слуг" спіймали за мерзенною поведінкою прямо в Раді

"Попалися!": "слуг" спіймали за мерзенною поведінкою прямо в Раді

На вчорашньому засіданні Верховної Ради, коли вирішувалися важливі державні питання, нардеп займався тим, що, очевидно, видалося йому цікавішим

Народного депутата України від пропрезидентської партії «Слуга народу» учора «засікли» в Раді за заняттям, яким би він у той час не мав займатися.

Так, Олег Семінський, який є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань житлово-комунальних послуг, вивчав комплектацію нових автівок «Мерседес». Це заняття для «слуги», очевидно, ббільш цікаве та корисне, ніж справи державні.

Як передає телеграм-канал «Інсайдер», нардепам, вірогідно, було дуже цікаво на вчорашньому засіданні, оскільки ще один «слуга» був спійманий за цікавим заняттям. Валерій Колюх, поки депутати приймали важливі рішення, бронював готель у Домініканській Республіці. Йдеться про готель Catalonia Bavaro Beach, де середня ціна проживання за добу складає більше, ніж мінімальна заробітна плата за місяць в Україні.

Долучайтесь до нас в Telegram

До того ж, нагадаємо, що цьогоріч введена заборона на виїзд народних обранців на свята на дорогі курорти. Очевидно, заборони поширюються не на всіх в Раді.

Між іншим, учора, 15 грудня, Рада прийняля низку важливих рішень.

Так, ще на рік було продовжено особливий статус Донбасу. Це рішення приймається вже вчетверте. Проти нього виступила вся фракція «Батьківщина» на чолі з Юлією Тимошенко. Юлія Володимирівна переконана, що, приймаючи такий закон, влада фактично без бою здає Донбас окупантам. Тимошенко підкреслила, що жодного разу вона і її фракція це рішення не підтримували.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Також на вчорашньому засіданні було вирішено повернути повноваження НАЗК – агентсва протидії корупції. Про цю радісну звістку написав у своєму Фейсбук спікер Дмитро Разумков, подякувавши за прийняте рішення та плідну працю.

Крім цього, 15 грудня Верховна Рада України прийняла бюджет на 2021 рік.

«Держбюджет-2021 ухвалено! «ЗА» – 289 голосів. У новий рік країна входить із вчасно прийнятим бюджетом. Він відображає ті можливості, які є в нинішніх умовах. Вдячний колегам за конструктив!», - написав голова Верховної Ради на своїй особистій сторінці в мережі.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Зеленський розповів, як його люблять українці. Йому вже почали надходити привітання з прийдешніми новорічними святами.

Також портал MY.UA писав, що скандальну Штепу «попросили» з партії, в якій вона членствувала, та ще й пригрозили деякими серйозними мірами. У що "вляпалася" Штепа, читайте в матеріалі.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом