Найвищий ризик інфікування Covid-19 у ресторанах і кафе – Степанов
Найвищий ризик інфікування Covid-19 у ресторанах і кафе – Степанов

Найвищий ризик інфікування Covid-19 у ресторанах і кафе – Степанов

У закладах громадського харчування найвищий ризик інфікування коронавірусом, тому заборона роботи ресторанів та кафе з 8 по 24 січня є виправданою.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

– Ми знаємо, як зростатиме захворюваність, які чинники впливають на зростання. Доречно було б узагалі не проводити святкування в ресторанах, ризик інфікування в закладах громадського харчування є найвищим, – сказав міністр.

Читайте:Карантин в Україні продовжили до кінця зими

Також він зазначив, що обмежувати роботу транспорту не потрібно, адже карантин посприяє скороченню кількості пасажирів.

Також Степанов додав, що стратегія МОЗ ефективна і демонструє зниження кількості хворих на Covid-19.

Карантин в Україні

В Україні з 8 до 24 січня 2021 року запровадили жорсткий карантин. Під забороною робота кафе, ресторанів, барів, театрів та кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів.

Теги по теме
Коронавирус Карантин Максим Степанов
Источник материала
loader
loader