Цивільна дружина Козака купила квартиру в одному з найдорожчих ЖК у центрі Москви - "Схеми"
Цивільна дружина Козака купила квартиру в одному з найдорожчих ЖК у центрі Москви - "Схеми"

Цивільна дружина Козака купила квартиру в одному з найдорожчих ЖК у центрі Москви - "Схеми"

Цивільна дружина народного депутата від "Опозиційної платформи – за життя" Тараса Козака Наталія Лавренюк, яку він не вказує в декларації, купила квартиру на 657 кв. м у центрі Москви за 13 мільйонів доларів. Нерухомість розташована в одному з найдорожчих житлових комплексів російської столиці Knightsbridge Privat Park.

Про це йдеться у програмі "Схеми".

"Відповідно до офіційного витягу із реєстру речових прав Російської Федерації, Наталія Лавренюк стала власницею квартири у Knightsbridge Privat Park (Москва, вулиця Єфремова, 19) у березні 2020 року. Житло розташоване на першому поверсі одного із будинків комплексу і має так званий антресольний поверх, тобто два рівні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у Knightsbridge Privat Park Лавренюк володіє чотирма паркомісцями та кількома підвальними приміщеннями. Також йдеться , що у цьому ЖК є квартири керівника "Пошти Росії" Миколи Подгузова (386 кв.м.) та сестри глави уряду Російської Федерації Михайла Мішустіна (170 кв.м.). 

"Попри введення Україною персональних санкцій проти соратника Медведчука Тараса Козака, вони наразі, схоже, жодним чином не торкаються значної частини його активів і майна, хоча входять до сфери його впливу. Бо юридично компанії та нерухомість оформлені на його цивільну дружину, яку він роками не вносить до своєї декларації про майно і доходи, хоча цього вимагає закон", – наголошується у розслідуванні.

Як зазначається, Наталія Лавренюк має спільний нафтовий бізнес у Росії з подружжям Оксани Марченко і Віктора Медведчука і численне майно в Україні.

Нагадаємо, 2 лютого ввечері президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким запроваджуються санкції щодо нардепа від "Опозиційної платформи — За життя" Тараса Козака, а також 8 компаній, до складу яких входять телеканали Newsone, "112 Україна" та ZIK. Згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року, санкції введені терміном на п'ять років.

Відео Леся Забуранна про санкції: "Це абсолютно послідовний крок президента"

Леся Забуранна, депутатка від партії "Слуга народу" наголосила: Володимир Зеленський проводить послідовну політику щодо припинення війни з Росією. Політикиня додала: "санкції, які відбулися, це абсолютно раціональний, послідовний крок президента щодо того, щоби комплексно підійти до вирішення тої проблеми, яку, на жаль, ми не можемо вирішити велику кількість років".  

Леся Забуранна про санкції: "Це абсолютно послідовний крок президента"
Право на владу
  • Facebook
  • Twitter 1
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader