19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський назвав Порошенка  "нашим всім" і заявив, що його канали показують агентів Кремля
Зеленський назвав Порошенка "нашим всім" і заявив, що його канали показують агентів Кремля

Зеленський назвав Порошенка "нашим всім" і заявив, що його канали показують агентів Кремля

Шостий та чинний Президент України Володимир Зеленський не забув згадати у своєму новому відеозверненні і про експрезидента Петра Порошенка, адже вважає що на каналах народного обранця, вірного та щирого патріота України останнім часом дуже часто показують «агентів Кремля, ніж рекламу власного масла «Рошен»». Про це Володимир Зеленський повідомив у своєму відеозверненні.

На думку Президента України Володимира Зеленського, Петро Порошенко вже і сам не розуміє кого він підтримує і за кого відстоює свої права на будь-яких телепередачах чи шоу, адже останні декілька днів телеканали народного обранця не просто переповнені агентами Кремля, а й зовсім витіснили власну продукцію «Рошен».

Порошенко "наше все"

У своєму відеозверненні Володимир Зеленський окремо звернувся до експрезидента і назвав його батьком і матір'ю української держави, засновником безвізу і Запорізької січі, патріотом монополістом, який загалом є всім українським та зазначив що всі вже не просто заплуталися у твердженнях, але й не розуміють його дій.

Приєднуйтесь до нашого каналу ViberЧитайте нас в Telegram!

«Дороге ви наше все, я хочу сказати вам так: різнобарвність та різноманіття схвальне лише для ваших карамельних виробів, але не як для позиції. Ви всіх так заплутали, що напевно і вам тяжко зрозуміти, кого ви підтримуєте, адже з однієї сторони ви говорите що прийняте рішення РНБО є незаконним, а з іншої сторони запитуєте, чого ми не зробили цього раніше», - зазначив Володимир Зеленський.

Заплутали кожного

Потім Президент України озвучив і той факт, що Петро Порошенко і сам хотів це зробити, але почалися вибори, але питання в іншому, зазначив Зеленський, як ви це могли зробити, якщо стверджуєте що це є неможливо і незаконно. Та на цих противоріччях Зеленський не зупинився і почав далі аналізувати висловлювання експрезидента, наступним що він згадав була російська пропаганда та боротьба з нею, про яку Порошенко завжди заявляв.

«Тоді знову питання, вже якось не зрозуміло виходить. А як на каналах борця з російською пропагандою, кремлівськими агентами вже третій день поспіль крутять, випускають в ефіри цих агентів. Зараз вони на ваших каналах частіше з'являються, ніж ваша реклама нового масла «Рошен»», - наголосив Президент України Володимир Зеленський.

За домислами Володимира Зеленського стає зрозуміло що все це, так звана хитра стратегія Порошенка, яка на цей момент нікому не зрозуміла і не цікава, оскільки для всіх вже давно стало відомо, який насправді Петро Порошенко.

Раніше сайт новин MY.UA писав про те, що у 2021 році ціни на газ для населення зростуть на 20% - такий прогноз уряду.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом