19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зеленський заплатив за весілля Кошового: гроші довелося повернути
Зеленський заплатив за весілля Кошового: гроші довелося повернути

Зеленський заплатив за весілля Кошового: гроші довелося повернути

Телеведучий, комік та шоумен Євген Кошовий вперше разом з дружиною Ксенією розповіли всі подробиці свого весілля і навіть назвали суму, яка на той час була досить великою, тому довелося брати в борг.

Євген Кошовий та його дружина Ксенія Кошова одружені з 2007 року. Подружня пара з посмішками та радістю в очах завжди дивляться один на одного, як ніби-то і не минуло ні дня з їхнього весілля, коли вони були юними, молодими, закоханими і переповненні бажанням створювати нову сім'ю.

Весілля не "по зальоту"

У своїх відвертих інтерв'ю з журналістами Ксенія Кошова не приховує, що виходила заміж вже вагітною. За словами Ксенії, весілля планувалося до того як вони разом з майбутнім чоловіком дізналися про вагітність, тому весілля точно не «по зальоту», а так склалося.

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber!

Дізнавшись про вагітність пара не відмовилася від гучних гулянь, але це не дало змоги Ксенії пити алкоголь та веселитися на повну, проте наречена відсвяткувала та організувала весілля так, як хотіла.

Подружжя Кошових також не змогло обвінчатися, але це не стало для них перешкодою для збереження їхніх особливих відносин один до одного навіть через 14 років подружнього життя.

Євген та Ксенія Кошові також не приховують і той факт, що власне весілля вони святкували не за власний кошт, а вимушені були брати в борг.

Весілля в борг

У 2007 році Євген Кошовий працював у складі  студії «Квартал 95» і заробляв не досить багато, тому йому довелося звернутися до Володимира Зеленського з проханням дати йому в борг.

Звичайно, що тоді ще просто «кварталівець» Володимир Зеленський не відмовив своєму другові і позичив кошти на весілля.

Старання та бажання одружитися навіть попри фінансові труднощі Євгенія Кошового та Ксенії Кошової не були марними і у 2007 році їхнє весілля посідає третю сходинку найбагатших весіль України.

Кошові витратили на весілля близько 15 тисяч доларів, що на той час були величезними грошима.

Частину свого боргу Євген Кошовий повернув Зеленському відразу після весілля, а частину через рік.

2007 рік для Євгена Кошового став не просто роком нового сімейного статусу, але й творчого злету, адже саме з цього року великі концертні тури почали відбуватися один за одним і молода подружня пара була спокійна за сімейний бюджет.

Зараз Кошові згадують своє весілля з посмішкою і жодного дня не пошкодували, що ризикнули взяти великий борг, щоб відсвяткувати найпрекрасніший день свого життя.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Наталія Могилевська склала власний список подарунків на День святого Валентина.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом