"Хороші дороги в Україні - більше не фантастика": Зеленський виступив на форумі "Україна 30. Інфраструктура"
"Хороші дороги в Україні - більше не фантастика": Зеленський виступив на форумі "Україна 30. Інфраструктура"

"Хороші дороги в Україні - більше не фантастика": Зеленський виступив на форумі "Україна 30. Інфраструктура"

Україна скоро перестане асоціюватися із поганими дорогами. Президент Володимир Зеленський заявив на форумі "Україна 30. Інфраструктура", що тепер хороші дороги перестануть бути фантастикою.

У понеділок, 22 лютого, у Києві стартував форум «Україна 30. Інфраструктура». У заході взяв участь Президент України Володимир Зеленський, а також інші представники влади, експерти та громадські активісти. Уже в перший день форуму (а він триватиме протягом 22-24 лютого) поговорили про розбудову інфраструктури в Україні,про Національну програму «Велике будівництво», про різні довгострокові проєкти, які планують втілити у життя в Україні.

Виступ Володимира Зеленського на форумі

Український гарант відкрив форум «Україна 30. Інфраструктура» у понеділок, 22 лютого. У рамках форуму Зеленський розповів про плани «Великого будівництва». Президент підкреслив, що протягом 2020 року в Україні побудували 6500 км доріг, попри пандемію коронавірусу. Із огляду на це Зеленський запевнив, що «погані дороги скоро підуть із жартів про Україну».

Зеленський анонсував нове будівництво

Окрім вже побудованих 6500 км доріг, президент пообіцяв, що в поточному році буде побудовано ще стільки ж. Від стану інфраструктури в Україні багато чого залежить: українськими дорогами їздять швидкі, рятувальники, перевізники тощо. Розвиток інфраструктури вигідний всім, як бізнесу, так і громадянам, і економіці в цілому.

Стрічка новин України та світу, новини економіки в нашому Viber!

Реакція Українців на виступ Зеленського про дороги

У мережі активно обговорюють ремонт доріг в Україні. Як завжди, думки громадян розділилися: хтось позитивно оцінює «Велика будівництво» Зеленського, хтось – навпаки.

«Ну пока дороги начинают быть реальностью, уже ощущается )», «маємо надію що все так і буде продовжуватися :)», «Ну на Западе, очень ощущается строительство!», «А сколько украдено с этих дорог!!!!», «По сумской области много дорог сделали, красавец!», «В черниговской обл тоже», «Ну не знаю, как у других но у нас дороги лучше стали, да не везде, но они есть,привет из Харькова», - пишуть українці в коментарях телеграм-каналу «Україна 24/7» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що форум «Україна 30» назвали спробою замилити українцям очі.

Також портал MY.UA писав, що "Слуга народу" Безугла "видала" промову в дусі Кличко на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Платіжка".

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом