Юрій Луценко стане зіркою телеекранів: колишній політик буде вести своє шоу на «5 каналі»
Юрій Луценко стане зіркою телеекранів: колишній політик буде вести своє шоу на «5 каналі»

Юрій Луценко стане зіркою телеекранів: колишній політик буде вести своє шоу на «5 каналі»

Колишній Генеральний прокурор Юрій Луценко стане телеведучим. Він вестиме політичне шоу на «5 каналі».

Юрій Луценко повертається на великі телеекрани. Шоу на політичну тематику з ним в ролі ведучого виходитиме раз на тиждень.

Перший ефір запланований в середині березня. Інформацію підтвердив гендиректор каналу Володимир Мжельський. Він розповів, що відповідні рекламні борди вже розвішені.

Прес-секретар самого Луценка Лариса Сарган також підтвердила співпрацю політика з телеканалом, але не захотіла розголошувати подробиці.

Відомо також, що вже почалися репетиції та прогони в павільйоні на вулиці Електриків. Всі тракти проходять в режимі суворої секретності.

Нагадуємо, що Юрій Луценко та дружина Петра Порошенка Марина стали хресними батьками дочки екс-міністра інформаційної політики Юрія Стеця Єви. Зараз Стець є одним з генеральних продюсерів телеканалу «5 канал», яким, за однією з версій, володіє Петро Порошенко.

Що об'єднує Порошенка та Луценка

Недавні санкції проти трьох українських телеканалів так "налякали" Петра Порошенка, що він вирішив придбати телеканал «Прямий». Таким чином українці дізналися, що до цієї події колишній президент дійсно не мав прямого відношення до каналу.

За повідомленням журналістів, телеканал Петро Олексійович придбав не для себе. Він вирішив влаштувати на роботу своїх близьких знайомих.

Добре відомо, що в Україні немає людини ближчої, ніж кум. Кум Президента Віктора Ющенко Петро Порошенко сам став президентом, а кум Порошенка – Юрій Луценко був і міністром внутрішніх справ, і очільником прокуратури. Для цього довелося навіть закон переписати.

Петро Порошенко зараз не обіймає якихось високих посад в державі, але допомогти кумові Юрію Луценку очевидно не відмовився.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Версії в мережі стосовно програми Луценка

Приклад трансформації телезірки в політика вже показала партія «ОПЗЖ», тож «Європейська Солідарність» вирішила зробити з політика зірку екранів.

В мережі вже навіть з’явилися жарти стосовно того, що Юрій Віталійович на телебаченні не загубиться. Пригадали і танці з собакою, і майстерність Луценка в декламуванні анекдотів. Пожартували, що Луценко може бути і експертом у «Битві екстрасенсів».

Успіх міг би очікувати на Луценка і в тревел шоу, які так полюбляють українці. Він то в Амстердамі зустрічається з Ігорем Коломойським, то в Лондоні їсть яблуко, то в Італії купує книжки.

Крім того Юрій Луценко може розповісти, як правильно подорожувати, адже сам держслужбовець в минулому об’їздив пів світу.

Юрій Луценко заявляв, що не вважає відпочинок на островах чи курортах чимось надмірним, це звичайна справа, багато українців середніх статків можуть собі це дозволити.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Юрій Луценко в день свого народження розповів про те, що йому довелося пережити.

Юрій Луценко поділився інформацією про стан свого здоров'я, адже політик повідомляв, що має онкологічне захворювання. Читайте всі свіжі новини на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом