У київській обласній організації "Слуги народу" переобрали голову: названо ім'я нового очільника
У київській обласній організації "Слуги народу" переобрали голову: названо ім'я нового очільника

У київській обласній організації "Слуги народу" переобрали голову: названо ім'я нового очільника

Члени Київської обласної організації політичної партії "Слуга Народу" обрали головою народного депутата Андрія Мотовиловця, який змінивна цій посаді нардепа Олександра Дубінського.

Відповідне рішення було ухвалено 14 березня під час позачергової конференції, повідомляє пресслужба партії.

"Члени осередку вважають, що до створеної Національної ради громад не може входити Олександр Дубінський, який раніше очолював Київську обласну організацію "Слуги Народу". Також у зв’язку з діями, що можуть трактуватися як невизнання статуту партії та невиконання членом партії статутних обов’язків, розглядається питання про виключення Олександра Дубінського із членів партії", - йдеться в повідомленні.

Голова "Слуги Народу" Олександр Корнієнко зауважив, що процедура переобрання минула без будь-яких порушень і відповідно до статуту партії. Крім того, він уточнив, що ініціювати подібні питання та наполягати на їхньому розгляді – право членів партії.

Своєю чергою Андрій Мотовиловець заявив, що працюватиме над розвитком Київської області та розбудовою місцевих осередків відповідно до нового статуту, який схвалили напередодні, 13 березня на на XI з’їзді політсили.

Зауважимо, що у Telegram-каналі Dubinsky.pro з'явилося повідомлення, в якому стверджується, що мовляв "нікого зі справжніх членів обласного осередку не попередили про місце, дату та час конференції, а також про питання, які будуть розглядатися".

Також в повідомленні опубліковано низку тем, які, як йдеться "дійсно відображають єдину позицію членів Київської обласної організації". Серед іншого, зазначається, що члени осередку нібито висловлюють "безумовну довіру голові Київської обласної організації О.Дубінскому".

Нагадаємо, у суботу, 13 березня, в Києві відбувся з’їзд провладної політичної партії "Слуга народу". На ньому затвердили новий статут політсили та утворили два нові керівні органи – політраду та національну раду громад. 

До політради не взялиголову Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Водночас "Слуги народу" проситимуть чинного главу держави Володимира Зеленського вдруге балотуватися в президенти України в 2024 році.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Новини України: "Слуги народу" проситимуть Зеленського балотуватися на другий президентський термін

Проситимуть Зеленського балотуватися на другий президентський термін: про це після з'їзду "Слуг народу" заявили голова фракції Давид Арахамія та очільник партії Олександр Корнієнко. На з'їзді депутати обрали керівні органи. Арахамія очолив політраду, а до другого керівного органу - Національної ради громад - увійшли голови обласних організацій, а також криворізького та київського осередків. Президент Зеленський, виступаючи на з'їзді, закликав консолідовано голосувати в парламенті, та заявив, що нині партія позбувається, як він висловився, засланих козачків і готова рухатися далі.

Новини України: "Слуги народу" проситимуть Зеленського балотуватися на другий президентський термін
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader