Пародія на Dan Balan та палкі поцілунки Астаф'євої: як минув ефір "Ліпсінк батлу"
Пародія на Dan Balan та палкі поцілунки Астаф'євої: як минув ефір "Ліпсінк батлу"

Пародія на Dan Balan та палкі поцілунки Астаф'євої: як минув ефір "Ліпсінк батлу"

На каналі "1+1" відбулася прем'єра четвертого епізоду шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл", у якому знаменитості змагаються за звання найкращого пародиста країни.

Тож у четвертому випуску за право пройти у суперфінал проєкту боролася перша пара учасників – переможниця "Євробачення", співачка Джамала та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Як зізналися обидві власниці золотих потужних голосів, найважче під час підготовки номерів їм було співати під фанеру, оскільки обидві артистки звикли працювати наживо.

Першою свій номер демонструвала Джамала. Їй дістався образ культової співачки Шер, артистка "ліпсила" її хіт Strong Enough. Підтримати Джа прийшли її чоловік Бекір та старший син Емір-Рахман.

Юлії Саніній дістався образ Крістіни Агілери, фронтвумен гурту The Hardkiss "ліпсила" хіт американської зірки Саndy Man. Поки Юля виступала, її підтримував чоловік, креативний продюсер The Hardkiss Валерій Бебко та друг, партнер на "Танцях з зірками" Дмитро Жук.

Згідно зі свідченнями шумометру в залі і оплесків глядачів, здобула перемогу в цьому батлі Юлія Саніна.

Другою парою, яка демонструвала свої таланти до перевтілення, були реп-виконавиця alyona alyona та модель і співачка Даша Астаф'єва. І першою на сцену вийшла alyona alyona у доволі неочікуваному образі – зірки американського репу Емінема. Артистка "ліпсила" хіт репера "The Real Slim Shady". Повболівати за Альону прийшли її вихованці з дитсадочка, де Альона працювала вихователькою.

Своєю чергою, Даша Астаф'єва мала на сцені відтворити легендарну Мерилін Монро та "заліпсити" її знамениту I Wanna Be Loved By You. Підтримували Дашу мама та подруга, фотографиня Соня Плакидюк.

За показниками шумометру, виграла в батлі Даша Астаф'єва. Зазначимо, що протягом випуску Даша встигла поцілувати ведучого шоу Потапа, мультиартиста MONATIK, танцівника зі свого номеру та танцівницю.

Третіми учасниками "Ліпсінк батлу" стали композитор та продюсер Позитив і співак та продюсер MONATIK. І першим за право виходу у фінал боровся Позитив, який мав втілити на сцені образ української співачки Ірини Білик та заліпсити її хіт "Я пливу".

Його опонент MONATIK мав на сцені відтворити образ американського співака Бруно Марса та "заліпсити" хіт артиста Uptown Funk. Окрім ліпсингу, Дмитро Монатік спародіював фірмові танці Бруно Марса і підірвав ними сцену "Ліпсінк батлу".

Згідно зі свідченнями шумометру в залі і оплесків глядачів, здобув перемогу в цьому батлі MONATIK.

До суперфіналу "Ліпсінк батлу" пройшли Юлія Саніна, Даша Астаф'єва та MONATIK. Їхнім завданням було вдало спародіювати молдавського співака Дана Балана та "заліпсити"  його хіт Allegro Ventigo.

instagram.com/lipsyncbattle_ua
Юлія Саніна в образі Дана Балана
instagram.com/lipsyncbattle_ua
instagram.com/lipsyncbattle_ua
MONATIK в образі Дана Балана

У підсумку четвертого епізоду "Ліпсінк батлу" до суперфіналу шоу пародій пройшов Дмитро Монатік, який впорався із завданням, на думку глядачів, найкраще.

Нагадаємо, що у першому епізоді найкращим пародистом було визнано Юрія Ткача, якій втілював образи південнокорейської зірки PSY та Тіни Кароль. У другому випуску чемпіонський пояс здобула Олена Кравець, яка перевтілилася у Тіну Тернер, виконавши хіт "You simply the best", а у супербатлі – в Наталю Могилевську. У третьому випуску перемогу здобула Леся Нікітюк, яка вдало впоралася з образом співачки Адель та мультиартиста MONATIK.

Дивіться повний випуск шоу на 1plus1.video

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом