28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Остапчук показав пародію на Фреймут: «Як правильно підняти те, що впало»
Остапчук показав пародію на Фреймут: «Як правильно підняти те, що впало»

Остапчук показав пародію на Фреймут: «Як правильно підняти те, що впало»

Телеведучий та шоумен Володимир Остапчук вирішив похвалитися своєю фізичною формою, але зробив це в оригінальний спосіб. Він записав відео-пародію на Ольгу Фреймут, яка вчить українок гарним манерам.

Володимир Остапчук пригадав відео відомої телеведучої Ольги Фреймут, де вона кидала штучну квітку на землю та навчала українок, як граційно та правильно її підняти.

Фреймут продемонструвала, що треба не нахилятися за річчю, яка випала з рук, а потрібно акуратно присісти поруч та підібрати її.

Володимир Остапчук, копіюючи Ольгу, впустив з рук гирю у спортзалі. Він присів, щоб підібрати її, при цьому пародіюючи голос Фреймут, сказав: «Як правильно підняти те що впало? Ні, ні, ні».

Один з найпопулярніших ведучих показав, як треба присідати з гирею в руках. Така вправа розрахована на прокачку внутрішньої сторони бедра. Тим самим Остапчук похвалився чудовою фізичною формою та показав, що багато часу проводить у спортивному залі.

Відео він оприлюднив у соціальній мережі Інстаграм.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Чому Остапчук відвідав Умань

На своїй сторінці в Інстаграм 36-річний Остапчук розповів, що йому терміново довелося їхати  в рідну Умань. Справа в тому, розповів комік, що в нього є дві бабусі по лінії матері та по лінії батька.

Одна з бабусь після смерті дідуся в минулому році залишилася жити сама в селі. В неї трапився інсульт, вона впала та розбила голову. Тепер бабуся живе з батьками Остапчука.

Чоловік розповів підписникам, що вирішив поїхати допомогти батькам з доглядом двох бабусь, які тепер обоє живуть в Умані. Також він давно з ними не бачився та захотів провідати стареньких.

Остапчук показав свою 95-річну бабусю Олю, чим розчулив прихильників.

Володимир Остапчук став ведучим шоу «Маска» на телеканалі «Україна». Він запитав свою маму, хто їй найбільше подобається на проекті. Вона відповіла, що «Циклопчик», а Володимир, жартома, зробив сумне обличчя та засмутився зі словами: «А я думав - я».

Особисте життя Остапчука

Скандальне розлучення Володимира Остапчука сколихнуло країну в минулому році. Але телеведучий вже показав свою нову кохану, заради якої, як припускають у ЗМІ, і пішов з родини.

Ексклюзивне інтерв’ю він дав програмі «Світське життя».

Нову дівчину Остапчука звати Крістіна, вона нотаріус. Познайомилася пара під час одного з весіль, де Володимир був ведучим, у серпні 2019 року. Тоді він був ще одружений, тож, за його словами, з Крістіною він перекинувся парою фраз і вони більше не бачилися.

Сам Остапчук заявив, що не сумував через розлучення з колишньою дружиною Оленою. Він пояснив, що це було «рішення не одного дня».

Прихильники «Світського життя» заявили, що пара дуже добре та детально пам’ятає всі дати та зустрічі, наче вони спеціально завчили їх напам’ять. Коментатори припустили, що Остапчук навмисне завчив свою розповідь, як сценарій, щоб його не зловили на тому, що десь дані не сходяться і не знайшли підтвердження того, що він зраджував дружині.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Володимир Остапчук показав, як розважається з дітьми.

Учасниця шоу "Холостяк-11" розказала всю правду про проект. Всі новини шоу-бізнесу дізнавайтеся на порталі MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом