28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шоумен Остапчук опинився між двох вогнів: війна колишньої і нинішньої дружин
Шоумен Остапчук опинився між двох вогнів: війна колишньої і нинішньої дружин

Шоумен Остапчук опинився між двох вогнів: війна колишньої і нинішньої дружин

Розлучення українського теле- та радіоведучого, актора й коміка Володимира Остапчука із дружиною Оленою Войченко стало найскандальнішою подією 2020 року в українському шоу-бізнесі. Нарешті завісу таємничості відкрито. Чому розлучилися та як живуть зараз Остапчук та Войченко, розповіли в програмі «Життя відомих людей».

Про розлучення із Оленою Войченко Володимир Остапчук заявив під час участі у шоу «Танці з зірками». Його партнеркою на проєкті була Ілона Гвоздьова. Тоді Остапчук причин розлучення пояснювати не став. Кмітливі українці відразу ж приплели до події Ілону Гвоздьову.

Ще танцюючи на проєкті, Остапчук нібито мав хороші стосунки з Оленою Він присвячував їй виступи, зізнавався публічно у коханні. Однак щось пішло не так. Через місяць Володимир оголосив про розлучення.

Володимир та Олена одружилися ще в 2007 році. Подружжя має двох дітей: хлопчика та дівчинку. Шанувальники дуже засмутилися, що пара розпалася.

Всі новини України та новини шоу-бізнесу - в нашому Telegram!

Причина розлучення дійсно була в жінці

Шоумен Остапчук пішов із сім’ї та одружився з іншою жінкою. Однак це була не Ілона Гвоздьова. Дружиною Остапчука стала Христина Горняк. Вони одружилися 15 жовтня минулого року. Весілля відбулося поблизу Києва. На ньому гостей розважала Вєрка Сердючка. Христина взяла прізвище чоловіка, ставши Христиною Остапчук. 

Пара в один голос запевняє, що стосунки вони розпочали вже після розриву Володимира з Оленою. Знайомі вони з 2019 року. Проте стало відомо, що пара їздила разом у Париж, коли шоумен ще мав законну дружину та зізнавався їй у коханні на шоу «Танці з зірками».

Улітку 2020 року Остапчук подарував Христині автівку за 50 тисяч доларів. Освідчився Христині Володимир у Стамбулі.

Колишня дружина Остапчука заявляла, що Володимир часто її зраджував, а також після того, як покинув родину, перестав допомагати фінансово. Володимир щодо грошей запевнив, що це неправда, він допомагає дітям.

Війна колишньої та теперішньої дружин

Як говорить Христина - теперішня дружина Остапчука - Олена Войченко часто говорить неправду, зокрема про те, що Володимир не допомагає дітям фінансово. За словами Олени, вся допомога складає десь 10 тисяч гривень на місяць, а всі чеки, які шоумен публікує в мережі, це усього лиш піар. Христина це всіляко заперечує. 

Також Олена говорить, що Христина була коханкою колишнього, коли той ще був офіційно в родині. Олена Войченко переконує, що неодноразово бачила докази цього в телефоні чоловіка. У переписці Христина називала його коханим, любим і вмовляла скоріше визначитися з рішенням щодо розлучення. 

Христина подібні заяви спростовує.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Остапчук показав пародію на Фреймут.

Також портал MY.UA писав, що  Остапчук показав, як потрібно розважатися з дітьми.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом