Ляшко підтримав Кравчука і пообіцяв дійти до Москви, як дійшли до Берліна
Ляшко підтримав Кравчука і пообіцяв дійти до Москви, як дійшли до Берліна

Ляшко підтримав Кравчука і пообіцяв дійти до Москви, як дійшли до Берліна

Народний депутат, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко став гостем програми "Хард з Влащенко" і в процесі розмови з ведучою заявив про свою готовність воювати за Україну.

Відповідне інтерв'ю з політиком транслювалося на телевізійному каналі "Україна 24" 7-го квітня.

Детальніше про заяву Олега Ляшка

Парламентарій у своєму інтерв'ю згадав про нещодавній вислів першого українського президента Леоніда Кравчука, який заявив, що у нього "начищена зброя". Так, Ляшко зазначив, що і у нього теж, причому, мовляв, "не один ствол".

Як запевнив народний обранець, якщо хоч один військовослужбовець російської армії перетне кордон України, то він у той же час буде там в повному озброєнні і не один, а з десятками українців-однодумців.

Ляшко також заявив про впевненість у тому, що гряде "партизанська війна", як це було, за його словами, на Чернігівщині на початку Другої світової війни.

Крім того, лідер "Радикальної партії" пообіцяв президенту РФ Володимиру Путіну, що з Росією повториться ситуація Німеччини, коли радянська армія дійшла до самого Берліна.

Чекаємо на Вас в месенджері Telegram!

Так, Ляшко запевнив, що українські військовослужбовці разом з ним дійдуть до Москви, і тоді, мовляв, Кремль "буде горіти, як у часи Наполеона".

Передісторія заяви Олега Ляшка

Раніше незалежні розслідувачі Conflict Intelligence Team (CIT) заявили про виявлення польового табору російських військовослужбовців на відстані близько 200 кілометрів від держкордону України.

Стрічка новин України і світу, новини зі Сходу - у нашому Viber!

Поряд з цим, десантними і артилерійськими катерами Каспійської флотилії Росії здійснюється перехід між флотами в Чорному морі, нібито, в рамках навчань.

У зв'язку з тим, що відбувається, глава делегації України в ТКГ Леонід Кравчук заявив про готовність розстрілювати окупантів, якщо Росія піде на повномасштабне вторгнення на територію України.

Раніше MY.UA повідомляв про те, що Кравчук тримає зброю біля ліжка на випадок нападу РФ і готовий захищати Україну.

Також ми писали, що Леонід Кравчук зробив тривожну заяву стосовно нового наступу Росії.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter і приєднуйтеся до нас у Flipboard!

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом