Фільм замість законів: Богуцька «попалася» в Раді
Фільм замість законів: Богуцька «попалася» в Раді

Фільм замість законів: Богуцька «попалася» в Раді

Депутатку від «Слуги народу» Єлизавету Богуцьку застукали в Раді «не за тим заняттям». Замість того, щоб слухати доповідачів та голосувати за десятків законопроектів, вона невідривно дивилася фільм.

Народний депутат України від партії «Слуги народу» Єлизавета Богуцька під час засідання Верховної Ради замість того, аби приймати активну участь у розгляді порядку денного, взяла смартфон, навушники та переглядала фільм.

Десь на задньому фоні приймалися закони України, але, напевно, сюжет у фільму виявився куди цікавішим майбутнього країни.

Цікаве заняття депутатки оприлюднили журналісти видання «Букви».

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram  та Viber!

Конфузи депутатів

Депутати ІХ скликання втрапили у чимало скандалів через те, чим вони займалися під час засідань у Верховній Раді.

Так українцям запам'яталися цікаві переписки депутатів, які потрапили в об'єктиви камер.

49-річний народний депутат від фракції «Слуга народу» Богдан Яременко втрапив у скандал через замовлення інтимних послуг в онлайн-додатку прямо під час засідання в Верховній Раді. Пізніше він оприлюднив пост у Facebook, де писав, що спеціально це зробив, аби провчити журналістів, що люблять заглядати в телефони депутатів.

Та згодом свій пост він видалив, вибачився перед дружиною, фракцією та Президентом. Справа в тому, що інцидент набув розголосу в іноземних ЗМІ, де наголосили на зв’язку Яременка з Президентом.

Він звинуватив журналістів у тому, що вони втручаються в особисте життя та погрожував судовими позовами. Але позов проти Яременка подав Ілля Кива, котрий наголосив, що замовлення таких послуг є злочином в Україні. Яременка ж відсторонили від міжнародної діяльності та згодом звільнили з поста голови комітету із закордонних зв’язків.

Інша депутатка від «Слуги народу» Олена Криворучкіна «прославилася» обговоренням «зеленої кнопочки» під час засідання ВР. Жінка вела досить інтимну переписку, з якої стало відомо чим в той момент вона хотіла б займатися замість того, аби працювати.

Депутат Олег Семінський, котрий також представляє «Слуг народу», «попався» в Раді на «мур-мур» переписці.

Рекордсменом же став скандальний Ілля Кива, котрого звинуватили в тому, що він займався неподобствами під час перебування на засіданні в Раді.

Сам депутат досить прямолінійно висловився з цього приводу, вказавши , що «не бачить ніякого скандалу» в тому, що чоловік «поправив» свої інтимні органи.

Народний депутат від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко спав у Верховній Раді, закривши захисною маскою не рот і ніс, а очі.

Це вже не перший подібний випадок у Раді. Дрімав під час засідання і «Слуга народу» Ігор Васильєв.

Трапляються конфузи і в місцевих радах. Так у Херсонській міській раді депутати не змогли зібратися на комісію, бо не виспалися. Засідання Комісії з питань фінансів та планування бюджету перенесли на наступний день.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що депутати влаштовують мовні скандали, саботуючи закон про мову.

Депутата Верховної Ради спіймали на переписці з "лисичкою". Більше новин про події у Верховній Раді читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом