19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тіна Кароль презентувала нову пісню гарячими танцями в одному халатику
Тіна Кароль презентувала нову пісню гарячими танцями в одному халатику

Тіна Кароль презентувала нову пісню гарячими танцями в одному халатику

Українська співачка Тіна Кароль кардинально змінила імідж. Завжди елегантна та стримана, одягнена в прекрасні сукні Кароль з’явилася на сцені в одному халаті.

Тіна Кароль святкує досить важливу дату – співачка вже 15 років на сцені. За цей час прихильники звикли до стильного образу блондинки з червоними губами та бездоганною укладкою, яка вміє звабляти, але ніколи не дозволяє собі зайвого.

Але Кароль вирішила здивувати всіх. Спочатку вона випустила пісню та кліп «Скандал», де зазвучала зовсім інакше та показала, що вміє неабияк танцювати.

Потім з’явився кліп на пісню «Хороший парень», де Тіна знялася в спортивному костюмі та помаранчевій балаклаві.

А в п’ятницю, 23 квітня, співачка презентувала відео, де виконує пісню «Красиво» в одному лише помаранчевому халаті. Частину відео вона опублікувала в соціальній мережі Інстаграм.

Зірка запально танцювала на сцені в оточенні молодих хлопців та демонструвала стрункі ніжки і глибоке декольте.

Прихильники творчості Кароль вже назвали відео справжньою «бомбою» та заявили, цитуючи текст пісні, що Тіна всіх "звела з розуму".

Зміни в житті Кароль

Половину з 15 років на сцені глядач звик бачити Тіну Кароль одночасно сильною та ліричною жінкою. Однак Кароль вирішила ризикнути та здивувати всіх новим стилем.

Сама співачка заявила, що таким чином вирішила зробити виклик сама собі – вийти з зони комфорту та вже складеного успішного образу в зовсім інший напрям.

Колеги з шоу-бізнесу здивовані таким перевтіленням не менше, ніж прихильники зірки.

Український ведучий та продюсер Юрій Горбунов прокоментував, що напевне прийшов час для того, аби Тіна змінилася.

«Всім треба тримати ніс за вітром, оскільки час йде дуже швидко, все змінюється», - прокоментував перевтілення Кароль ведучий.

Радіоведучий Слава Дьомін відзначив, що «круто, коли артист може бути таким різностороннім». Він додав, що Тіна може співати і ліричні пісні, і «відверто хайпувати». Такі новації в стилі Тіни Кароль він назвав «новим витком її кар’єри».

Олег Винник наголосив, що Тіна Кароль багато працює, в неї постійно виходять нові треки, альбоми, кліпи, «вона працює над собою та не сидить на місці». Співак побажав Тіні тільки успіху.

В захваті від змін в творчості Тіни Кароль і учасники «Голосу країни». Микита Ломакін, котрий шукає натхнення на проекті, зізнався, що захоплюється тим, наскільки швидко мислить Тіна, як може дивувати та не боїться цього.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Чому співачка кардинально змінила стиль

Тіна Кароль розповіла в інтерв’ю ЖВЛ, що давно хотіла змінити звучання своєї музики, але просто не знала потрібних людей.

 Коли вона познайомилася з Аркадієм Александровим, котрий став співавтором нового 8-го студійного альбому Кароль «Красиво», зірка зрозуміла, що час настав.

Композитор поділився, що такого зв’язку, як з Тіною, в нього ще не було ні з ким із зірок. А співпрацював він з багатьма представниками шоу-бізнесу.

Тіна Кароль зізналася, що «тільки зараз відпускає минуле». Вона розповіла, що написала багато пісень, які стали хітами, але протягом тривалого часу знаменитість не могла писати нові пісні та просто купувала їх.

«Щось всередині замовчало», - щиро поділилася Тіна.

Тепер же вона щаслива, що знову творить та вирішила «піти ва-банк». Співачка вірить, що ризик – це інтрига, яка приведе до перемоги.

Кароль впевнена, що в тому образі, до якого всі звикли, «вона починала гинути», тому пішла на свідомий ризик і повністю змінила стиль.

Нагадуємо, сайт новин MY.UA писав, що з Тіною Кароль стався конфуз на шоу "Ліпсінк Баттл".

Надя Дорофєєва відзначила 31-річчя в латексі. Більше новин про життя відомих людей дізнавайтеся на MY.UA.

Читайте нас також в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом