Арахамія прокоментував можливу відставку Степанова і заявив, що вже є кілька кандидатур
Арахамія прокоментував можливу відставку Степанова і заявив, що вже є кілька кандидатур

Арахамія прокоментував можливу відставку Степанова і заявив, що вже є кілька кандидатур

Можливу відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова на засіданні фракції "Слуга народу" обговорять ближче до 10 травня. 

Про це в ефірі одного з телеканалів розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"До кандидатури Степанова ставився позитивно, але враховуючи серію провалів щодо вакцинації, я вважаю, що мають бути якісь рішення. Можливо, це буде просто попередження. Хоча не знаю, наскільки фатальним воно може бути. Вважаю, що просто так переносити раз, два, три, чотири (вакцинацію - Ред.) і не мати за це жодної відповідальності. Міністр це політична фігура, це не менеджер. Він повинен нести політичну відповідальність", - каже депутат. 

Арахамія не заперечив, що "на радарі" є кілька кандидатур можливих кандидатів. Згадують і санітарного лікаря Віктора Ляшка. Утім, це не останні кадрові рішення, які будуть ухвалені найближчим часом: "Перепризначення будуть. Думаю, ще два", - підсумував політик.

За словами Арахамії, на Банковій питання відставки Максима Степанова поки не обговорюється.

Як повідомлялося, народні депутати зібрали 150 підписів, необхідних для скликання позачергового засідання Верховної Ради щодо відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Збір підписів ініціював "Голос".

Відео Новини України: після свят у ВР розглянуть питання відставки Максима Степанова

Долю міністра охорони здоров'я парламент вочевидь вирішить після свят.  Верховна Рада розгляне питання відставки Максима Степанова - для цього спеціально збереться парламент. Постанову про позачергове засідання ініціювала фракція "Голос", вона ж зібрала необхідних 150 підписів народних депутатів. Тепер це звернення має розглянути Погоджувальна Рада, яка і визначить час розгляду документу в сесійній залі.  

Новини України: після свят у ВР розглянуть питання відставки Максима Степанова
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader