20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як святкують і вітають українців з Великоднем Порошенко, Разумков, Яценюк та інші
Як святкують і вітають українців з Великоднем Порошенко, Разумков, Яценюк та інші

Як святкують і вітають українців з Великоднем Порошенко, Разумков, Яценюк та інші

Українські політичні діячі активно святкують Великдень та вітають зі святами українців. Як відзначають і поздоровляють  інших Петро Порошенко, Дмитро Разумков, Ірина Геращенко та інші.

Дмитро Разумков

Спікер українського парламенту нагадує українцям, що Великдень – одне з найтепліших родинних свят. Він підкреслює, що важливо зібратися з рідними, аби відчути цінність сімейних традицій.

«Це свято асоціюється з добрими новинами та приємними спогадами. З самого дитинства ми з нетерпінням чекали Великодня, і відчуття свята залишається з нами впродовж всього життя», - пише Разумков у мережі.

Усім українцям він бажає миру й злагоди. А головне – зберегти здоров'я: своє та рідних. «Нехай серця сповняться любов'ю та гармонією. І ніколи не похитнеться віра, що всі добрі наміри здійсняться», - додає політик.

Ірина Геращенко

Очільниця фракції «ЄС» Ірина Геращенко бажає українцям смачної паски та веселих свят з родиною. Політик з нагоди великодніх свят відвідала дитячий притулок «Отчий дім» у Покровську. «Більше 30 школярів віком від 7 до 17 років живуть тут роками, поки не зміняться обставини у власних , соціально неблагополучних родинах», - розповідає Геращенко.

Там разом із дітьми Геращенко встигла виготовити писанки.

Петро Порошенко

Колишній український президент Петро Порошенко записав ціле родинне привітання для українців.

«Цього року святкуємо з особливою надією. Щоб Христос, що подолав смерть, дарував Україні милість подолати випробування, які стоять перед Україною, щоб кожен українець отримав Боже благословення і Божий захист», - додав він у своєму пості.


Арсеній Яценюк

Двічі прем'єр Арсеній Яценюк привітав українців, нагадавши історію Ісуса Христа. «Сьогоднішнє свято – це перемога життя над смертю, добра – над злом, правди – над брехнею. Це символ життя і свободи. Цей Великдень ми святкуємо в особливих умовах, але з вірою у Бога, наші родини і нашу рідну Україну», - написав Яценюк у мережі Фейсбук.

Христос Воскрес! Дорогі українці, від щирого серця вітаю зі світлим святом Воскресіння Христового! Майже 2000 років...

Опубликовано Арсеній Яценюком Суббота, 1 мая 2021 г.

Всі новини України та світу, новини соціальної політики в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA публікував кращі привітання та листівки з Великоднем для рідних та друзів. Привітайте близьких.

Також портал MY.UA писав, що Зеленський привітав українців з Великоднем і закликав залишатися вдома.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом